Cartea Lunii

Winesday App susține educația legată de vin și consumul de vin în cunoștință de cauză, motiv pentru care începând cu luna ianuarie 2023 vom lansa o secțiune nouă de articole numită "Cartea Lunii" pe care o vei găsi pe pagina Home a aplicației.

În cadrul acesteia vom vorbi despre cărți despre vin dar și domenii conexe (ex. gastronomie), vom face scurte recenzii și te încurajăm și pe tine să citești despre vin pentru a descoperi lucruri noi.

Pentru că în România editura Baroque Books & Arts are o colecție întreagă de cărți despre vin numită "In Vino Veritas", alegem să începem cu recenzii ale câtorva cărți din această colecție.

Și pentru că în ultimii ani de Crăciun, dar și pe parcursul celorlalte luni ale anului, au ajuns la noi și am citit o mulțime de cărți despre vin, lăsăm mai jos câteva imagini cu acestea tocmai pentru a-ți face o idee despre cărți despre care vom povesti amănunțit.

Astfel, începând cu luna ianuarie 2023 la fiecare dată de 1 a lunii vom publica un articol în secțiunea "Cartea Lunii" în Winesday App, iar articolul va fi însoțit de push notification tocmai pentru a da vestea tuturor celor care au descărcat aplicația că a apărut un articol nou în aplicație. Așa că dacă ai descărcat aplicația și te-ai logat cu o adresa de email vei primi notificare despre "Cartea Lunii" în fiecare zi de 1 a lunii.

Spor la citit și un An Nou plin de bucurie!

Carmina Nițescu
Winesday & Winesday App

Alte sugestii

Confesiunile unui iubitor de vin. Plăcerea degustării - Cartea lunii septembrie 2023
Pe aripile vinului – Cartea lunii august 2023
Istoria sticlei de vin - Cartea lunii iulie 2023
Curioasa lume a vinului - Cartea lunii iunie 2023
Wine Reads - Cartea lunii mai 2023