Winesday

Winesday

Organizator evenimente


Program

Închis
Vezi programul

Address

Bucharest, Romania

Telefon

Despre

Am lansat Winesday în mediul online pe 20 aprilie 2020 (la fix 2 ani după ce susținusem prima mea degustare de vin) cu gândul de a face cunoscut vinul către un public ce este curios în ale vinului, dar nu a îndrăznit până acum să pună întrebări.

De atunci și până acum am crescut o comunitate frumoasă iar, pe lângă materialele din mediul online, organizez degustări de vin publice și private și fac vizite cu grupuri restrânse la crame.
 
Winesday se adresează în primul rând celor curioși în ale vinurilor, care nu au îndrăznit pană acum să pună întrebări dar care au dorit mereu să inteleagă limbajul uneori “pompos” al vinurilor și să se bucure de arome. 

Dacă cu proiectul Winesday mă concentrez pe a scrie despre vin și a organiza evenimente tematice cu vin, cu aplicația Winesday App îmi doresc să ajung și  mai aproape de tine.

Astfel, vei găsi aici în aplicație crame, unități de cazare din zone viticole/care au programe de vacanță ce includ vinul, dar și restaurante (care au liste generoase de vin), wine bar-uri și wine shop-uri din orașul tău. 

Astfel îți va fi mai ușor să descoperi locuri cu vin din România, să deguști și să înveți ce-ți place. În plus, vei găsi și evenimente de degustare organizate de mine sau de partenerii mei, precum și tururi la crame si oferte speciale ale restaurantelor, cramelor, wine bar-urilor si wine shop-urilor prezente în aplicație. 

Evenimente cu Vin

  • Degustări de vin

Turism viticol

  • Vizite cu degustare

Evenimente ce urmează

Photo Gallery

Degustari private

Evenimente tematice cu vin

Alte sugestii

World Of Wines by Vinimondo (București)

Organizator evenimente

Weinfest Medias

Organizator evenimente

Weinland Sibiu

Organizator evenimente

Winekooltour

Organizator evenimente / Wine shop

Club Wine Factory

Organizator evenimente