Carmina Nițescu

Studiez și savurez vinul din 2015. Călătoresc, descopăr arome noi în fiecare zi și iubesc să fac asocieri de vin cu mâncare. Sunt “Wine Adventurer”, organizez și susțin degustări, iar aici, pe Winesday, povestesc despre vin.

Am un background de 16 ani în turism și organizare evenimente și sunt pasionată de vin din 2015. În cazul meu pasiunile adevărate nu trec neobservate așa că am ales să caut să învăț cât de mult am putut despre vin, să merg la degustări și să descopăr tainele licorii lui Bacchus, iar acum mă simt pregătită să dau mai departe cele învățate.

Așa că în aprilie 2020 am lansat proiectul "Winesday" ce este dedicat celor pasionați de vin dar și celor care abia acum îl descoperă. 

Dacă cu proiectul Winesday organizez degustări de vin publice și private, însoțesc grupuri la crame și scriu despre vin, cu aplicația Winesday App îmi doresc să ajung mai aproape de tine. 

Astfel vei găsi aici în aplicație crame, unități de cazare din zone viticole/care au programe de vacanță ce includ vinul, dar și restaurante (care au liste generoase de vin), wine bar-uri și wine shop-uri din orașul tău, precum și organizatori de evenimente cu vin. 

Astfel îți va fi mai ușor să descoperi locuri cu vin din România, să deguști și să înveți ce-ți place. În plus, vei găsi și evenimente de degustare organizate de mine sau de partenerii mei, precum și tururi la crame si oferte speciale ale restaurantelor, cramelor, wine bar-urilor si wine shop-urilor prezente în aplicație. 

Carmina Nițescu
Winesday.ro & Winesday App
Contactează-mă!

Alte sugestii

Conacul Grigorescu te așteaptă la un prânz Farm to Table în fiecare weekend
Vinurile din Serbia au ajuns în România
Vinuri din Georgia – crama Batono
Turismul oenologic din Romania va fi promovat la Bike Brussels 22-24 martie 2024
Velo Popas - prima certificare cicloturistică din România