Wine & Food Tour of Romania (București)

Wine & Food Tour of Romania (București)


Toamna a sosit deja așa că este timpul să dau startul degustărilor de vin din cea mai colorată perioadă de peste an. Așa cum te-ai obișnuit, revin cu câte o degustare de vin din seria Winesday Specials în fiecare lună, iar prima are loc pe 5 octombrie.

Împreună cu Marius Tudosiei am pus la cale primul eveniment al toamnei 2022 semnat de Winesday și anume: Wine & Food Tour of Romania. Eu vin cu propunerile de vin, el vine cu câteva preparate delicioase.

Astfel, pe 5 octombrie 2022 la ora 18:30 îți dau întâlnire la Băcănia Veche Delicatese & Grădină (la Foișor, în Grădina Secretă) pentru a încerca 5 vinuri din 5 regiuni viticole ale României precum și preparate românești realizate cu ingrediente de la producători locali.

Pentru această degustare am ales data de 5 octombrie pentru a fi în preajma „Zilei Naționale a Gastronomiei și Vinului Românesc” ce are loc din 2019 încoace în prima duminică din luna octombrie (anul acesta se sărbătorește pe 2 octombrie). Salut pe această cale inițiativa lui Cezar Ioan (Vinul.ro), Cosmin Dragomir (Gastroart.ro) și a lui Chef Nico Lontras și ducem și noi mai departe conceptul acesta, concept ce merită a fi preluat și sărbătorit în cât mai multe locații din România.

Cum Băcănia Veche are o tradiție din a aduce în atenția publicului produse de la producători locali din România, consider că este cea mai potrivită locație în care să îmbinăm împreună vinul românesc cu preparatele delicioase așa că te aștept pe 5 octombrie la degustare!

Program:
18:30 – 19:00 sosirea participanților
19:00 – 21:00 degustarea a 5 vinuri însoțită de mâncare (aperitiv + fel principal)
21:00 – 21:30 networking

Tarif: 230* lei/persoana

* cei care au participat la cel puțin 4 degustări Winesday Specials au un tarif special la fiecare degustare începând cu cea de-a cincea – de data aceasta primesc o reducere de 5% aplicabilă la tariful de mai sus.

Tariful include:
  • acces la degustarea a 5 vinuri
  • meniu mâncare (aperitiv + fel principal)
  • apă plată
Important: Accesul la eveniment va fi posibil celor care au achiziționat biletele și au primit confirmare scrisă pe email.

Înscrierile se fac în limita a 18 de locuri disponibile pe formularul acesta până pe 30 septembrie. Confirmarea fermă a locului se face după achitarea taxei de participare.

Evenimentul este organizat de Winesday în parteneriat cu Băcănia Veche Delicatese & Grădină

Te aștept cu drag! 

Carmina Nițescu
Winesday.ro & Winesday App

Alte sugestii

Degustare Vinuri BIO & Biodinamice (București)
Wine Weekend: Crama Ferdi & Velvet Winery (Dealu Mare)
Vinuri din Africa de Sud(București)
Degustare Cabernet Franc: Argentina, Bulgaria, Franța & România (București)
Wine Weekend: Mierla Albă & Crama de Piatră