Wine & Dessert Tasting (București)

Wine & Dessert Tasting (București)


Seria degustărilor de vin tematice Winesday Specials vine cu un nou concept. Ce spui de o degustare de vin însoțită de… desert?

Poate părea o asociere neobișnuită însă este o idee pe care am explorat-o de ceva vreme și, încercând diferite vinuri cu diferite deserturi, am pregătit o degustare inedită: wine pairing cu deserturi realizate într-o cofetărie artizanală.

Pe 22 iunie 2022 ora 18:30 te invit la degustarea „Wine & Dessert Tasting” pe care o organizez împreună cu Angeline Cake Boutique, București.

Partea interesantă este că vinurile vor fi seci, iar prăjiturile nu atât de dulci.

Cu deserturile realizate de Angeline Cake Boutique mă tot întâlnesc de 2 ani încoace. Ce mi-a plăcut întotdeauna la ele este faptul că ei folosesc zahăr în mod responsabil iar deserturile nu sunt atât de dulci ca la alte cofetării. Adică poți mânca lejer o prăjitură întreagă fără să ți se pară că e prea dulce. De aici mi-a și venit ideea asocierii unor deserturi cu vin așa că am pus la cale alături de Andreea Simion, creatoarea Angeline Cake Boutique, o degustare în care îmbinăm deserturile (bine, și ceva sărat) cu vinurile.

Bineînțeles, la degustare vei avea ocazia să afli și povestea cofetăriei pentru că Andreea a pornit acest business din pasiune. Este o cofetărie mică, artizanală, ce își deschide spațiul pentru evenimentul nostru. Spațiul fiind micuț, și locurile la această degustare sunt limitate la 12 persoane. Așa că dacă vrei să vii înscrie-te chiar acum!

Program:

18:30 – 19:00 sosirea participanților
19:00 – 20:30 degustarea a 4 vinuri însoțită de desert
20:30 – 21:00 networking

Tarif: 170* ron/persoana

* cei care au participat la cel puțin 4 degustări Winesday Specials au un tarif special la fiecare degustare începând cu cea de-a cincea – de data aceasta primesc o reducere de 5% aplicabilă la tariful de mai sus.

Tariful include:
  • acces la degustarea a 4 vinuri
  • meniul format din deserturi + ceva sărat
  • o sticlă mică de apă
Important: Accesul la eveniment va fi posibil numai celor care au achiziționat biletele și au primit confirmare scrisă pe email.

Înscrierile se fac în limita a 12 de locuri disponibile pe formularul acesta până pe 17 iunie. Confirmarea fermă a locului se face după achitarea taxei de participare.

Evenimentul este organizat de Winesday în parteneriat cu Angeline Cake Boutique.

Te aștept cu drag! 

Carmina Nițescu
Winesday.ro & Winesday App

Alte sugestii

Degustare Vinuri BIO & Biodinamice (București)
Wine Weekend: Crama Ferdi & Velvet Winery (Dealu Mare)
Vinuri din Africa de Sud(București)
Degustare Cabernet Franc: Argentina, Bulgaria, Franța & România (București)
Wine Weekend: Mierla Albă & Crama de Piatră