Casa Timiș te invită la evenimentele toamnei dedicate iubitorilor de vin

Casa Timiș te invită la evenimentele toamnei dedicate iubitorilor de vin


Toamna aceasta este foarte generoasă în evenimente dedicate vinului dar și culesului de struguri așa că venim astăzi cu o propunere de petrecere a timpului în vie.

Resortul Casa Timiș (situat în regiunea viticolă Dealu Mare) este un loc special în care îți poți petrece cel puțin o zi în următoarea lună.

Astfel, în fiecare duminică din această lună - notează în calendar datele de 11, 18 și 25 septembrie 2022 - organizează zile speciale de cules și…voie bună.

Așa că hai și tu la „Desfăț şi răsfăț cu must proaspăt, barbeque şi voie bună!„, un eveniment cu tradiție ce are loc pentru al treilea an consecutiv și se adresează întregii familii (dacă ai copii poți merge alături de ei pentru că nu se vor plictisi deloc, ba chiar se vor bucura și ei de culesul strugurilor). În cadrul acestui eveniment vei avea parte de o experiență gastronomică aparte, de must și de … înghețată de struguri. Bineînțeles, culesul strugurilor se află pe primul loc în activitățile propuse, așa că pregătește-te pentru o zi întreagă petrecută în mijlocul naturii.

Mai mult de atât, dacă vrei să petreci în zona mai mult de o zi, află că la ei te poți bucura și de cazare atât în conac, cât și în noile bungalowuri ce au fost lansate in această vară.

În cazul în care ești în căutarea unui eveniment axat pe gastronomie și vin dedicat exclusiv adulților trece-ti în calendar seara zilei de 2 octombrie 2022 când Casa Timiș organizează "Ziua Națională a Gastronomiei și Vinurilor din România", eveniment la care te vei bucura de o experiență unică, un omagiu adus bucătăriei românești de odinioară, cu arome interbelice, culese din cărți cu rețete boierești și reinterpretate modern.

O toamnă frumoasă îți doresc, cu vinuri pe placul tău!

Carmina Nițescu
Winesday.ro & Winesday App

Alte sugestii

Vinuri din Georgia – crama Batono
Turismul oenologic din Romania va fi promovat la Bike Brussels 22-24 martie 2024
Velo Popas - prima certificare cicloturistică din România
2 ani de Winesday App
Novak Winery pune în valoare soiurile locale Moldovenești