Degustare de Sauvignon Blanc din Franța, Italia și Noua Zeelandă (Bucuresti)

Degustare de Sauvignon Blanc din Franța, Italia și Noua Zeelandă (Bucuresti)


Update 30.05.2023: înscrierile s-au încheiat. Stai pe aproape pentru când anunțăm următoarea degustare.

Luna iunie începe cu o degustare specială de Sauvignon Blanc din 3 țări diferite: Franța, Italia și Noua Zeelandă. Ce spui, începi și tu vara cu câteva vinuri savuroase?

Pentru începutul verii am ales soiul Sauvignon Blanc pentru că este un strugure ce se adaptează bine în mai multe regiuni viticole ale lumii, produce vinuri savuroase și este foarte potrivit pentru vară. Așadar, vara asta ne răcorim cu câteva vinuri proaspete din soiul de struguri Sauvignon Blanc și încheiem seara cu vinuri mai complexe.

Astfel, pe 7 iunie 2023 la ora 18:30 îți dau întâlnire la Grapes – The Wine Bar pentru a încerca 5 vinuri din soiul Sauvignon Blanc, precum și un welcome drink surpriză.

Organizez acest eveniment alături de Cosmin Udrea și Wine Focus, importatorii vinurilor ce vor fi prezentate în degustare. Cosmin va fi alături de noi la degustare pentru a ne povești mai multe despre producătorii acestor vinuri și, bineînțeles, despre vinuri.

În plus, de această dată la eveniment ni s-a alăturat editura Baroque Books & Arts care publică de câțiva ani încoace cărți despre vin în colecția „In Vino Veritas„. Astfel, la degustarea din 7 iunie, vei avea ocazia să afli câteva lucruri despre una din cărțile recent publicate iar una din persoanele prezente va avea ocazia să plece cu această carte acasă. Pot spune acum doar că este una din cărțile pe care ai nevoie să le citești dacă vrei să înveți lucruri noi despre vin. Vino la eveniment și poate vei fi tu norocosul sau norocoasa care va pleca acasă cu o carte despre vin.

Data: 7 iunie 2023
Ora: 18:30 – 21:30
Locație: Grapes – The Wine Bar, Bulevardul Mărășești 2B , București (în apropiere de metrou Piața Unirii și Parcul Carol).

Program:
18:30 – 19:00 sosirea participanților
19:00 – 21:00 degustarea a 5 vinuri Sauvignon Blanc + 1 welcome drink + platouri de brânzeturi
21:00 – 21:30 networking

Tarif: 260* ron/persoana
* cei care au participat la cel puțin 4 degustări Winesday Specials au un tarif special la fiecare degustare începând cu cea de-a cincea – de data aceasta primesc o reducere de 5% aplicabilă la tariful de mai sus.

Tariful include:
  • acces la degustarea a 5 vinuri + 1 welcome drink
  • platouri de brânzeturi
  • apă plată
Important: Accesul la eveniment va fi posibil celor care au achiziționat biletele și au primit confirmare scrisă pe email.

Vinurile din degustare:
  • Franța: Jean-Max Roger Cuvee Les Caillottes Sancerre Blanc 2022
  • Franța: Jean-Max Roger Morogues Le Petit Clos Menetou-Salon Blanc 2020
  • Franța: Jean-Max Roger Grand Chemarin Sancerre Blanc 2018
  • Italia: Kurtatsch Sauvignon 2022
  • Noua Zeelandă: Leefield Station Sauvignon Blanc 2022
Inscrierile se pot face aici: https://bit.ly/DegustareSauvignonBlanc7iunie

Important:

Numărul maxim de participanți este limitat la 20 persoane.
Numărul minim de participanți pentru a se putea realiza degustarea este 10 persoane.
Rezervarea locurilor confirmate și achitate nu poate fi anulată cu mai puțin de 10 de zile calendaristice înainte de data evenimentului. Astfel, sumele achitate nu vor fi returnate în cazul în care retragerea se face cu mai puțin de 10 de zile calendaristice înainte de eveniment (în acest caz penalizarea este de 100% din suma achitată).
Ne rezervăm dreptul de a face orice modificări necesare pentru a asigura siguranța tuturor participanților precum și desfășurarea degustării de vin în cele mai bune condiții.

Evenimentul se adresează exclusiv persoanelor peste 18 ani.

Alte sugestii

Degustare Vinuri BIO & Biodinamice (București)
Wine Weekend: Crama Ferdi & Velvet Winery (Dealu Mare)
Vinuri din Africa de Sud(București)
Degustare Cabernet Franc: Argentina, Bulgaria, Franța & România (București)
Wine Weekend: Mierla Albă & Crama de Piatră