Wine & Dine (Bucuresti)

Wine & Dine (Bucuresti)

Experiență gastronomică

Bilete:

250 RON

Gazdă:

Aleea Pescăruș 1, București 011851, Romania

Organizator:

Data și ora:

Despre

Toamna vine cu un Wine & Dine de senzație!

Pe 27 septembrie, începând cu ora 19:30, vă pregătim o degustare de vinuri de excepție, asociate unui meniu atent ales de către Chef.

Vinurile vă vor fi prezentate de către Somelierul Casei, împreună cu Somelierul Cramei Sarica Niculițel.

Evenimentul are loc la Restaurant Pescarus, Aleea Pescarus nr.1, Bucuresti.

Rezervați-vă locul la 0731.330.034 sau rezervari@restaurantpescarus.ro și haideți să descoperiți noi etichete și preparate savuroase!

MENIU

Welcome Drink – FREZZANTE ROSE BĂBEASCĂ NEAGRĂ, CAII DE LA LETEA, SARICA NICULIȚEL, DOBROGEA

Antreu
Tartar de biban cu papaya
Vin asociat – ROSE CAII DE LA LETEA, SARICA NICULIȚEL, DOBROGEA

Antreu cald
Tagliatelle cu roșii uscate, parmezan, creveți și măsline Kalamata
Vin asociat – ALIGOTE PRINCEPS, CAII DE LA LETEA, SARICA NICULIȚEL, DOBROGEA

Fel intermediar
Somon la piastră, servit cu tartă de mălai în crustă de parmezan și sos mediteranean
Vin asociat – TRILOGIE ÎN ALB, CAII DE LA LETEA, SARICA NICULIȚEL, DOBROGEA

Fel principal
Piept de rață, cu portocale și sfeclă coaptă
Vin asociat – MIGALA ROȘU (FETEASCĂ NEAGRĂ, SYRAH ȘI PINOT NOIR), SARICA NICULIȚEL, DOBROGEA

Desert
Biscotino cu mere caramelizate, servit cu înghețată de vanilie și sos de mango
Vin asociat – CUVEE ALB MIGALA (FETEASCĂ ALBĂ, FETEASCĂ REGALĂ, CHARDONNAY, ALIGOTE, TĂMÂIOASĂ ROMÂNEASCĂ), SARICA NICULIȚEL, DOBROGEA

Fotografii