Weekend vânătoare de trufe (Berca)
Experiență gastronomică
Bilete:
de la 295 EURO
Gazdă:
Organizator:
Data și ora:
Despre
Vânătoarea de trufe s-a transformat în una dintre cele mai căutate activități de petrecere a timpului în natură, fiindcă e o experiență inedită ce are ca bonus, la final de seară, savori culinare nemaiîntâlnite de papilele gustative ale participanților.
Pădurile Geoparcului UNESCO Ținutul Buzăului, alăturate locație noastre, găzduiesc cu mândrie vânătoarea de trufe.
Regăsindu-se pe aceeaşi latitudine cu Piemonte din Italia și beneficiind de condiţii climatice favorabile şi păduri abundente, regiunea buzoiană îndeplineşte toate condiţiile pentru perpetuarea trufelor. Vânătoarea de trufe necesită ani de experienţă, cunoaşterea locurilor şi câini special antrenaţi.
Weekend tematic “Vânătoare de trufe„– Exemplu de program:
Vineri
14:00 – 19:00 Sosire la conac
19:30 Welcome drink, prezentarea conceptului Slow Food
Cina Slow Food va fi pregătită de chef Juranda, gazda dumneavoastră
Sâmbătă
09:00 – 10:00 Bufet mic dejun
10:00 Vânătoare de trufe și picnic în pădure
19.30 Cina festivă cu preparate din trufe și degustare de vinuri
Pentru degustarea de vinuri din zona Dealu Mare și ale regiuni ale țării, am invitat un somelier care vă va prezenta 4 varietăți de vinuri premium
Duminică
10:00 Slow Food Brunch cu produse tradiționale din zona Buzăului
Menționăm că programul este unul informativ și poate suferi modificări.
Preț: începând cu 295 EUR/adult
(pachet complet/weekend, în funcție de cameră / apartament)
Informații suplimentare:
Weekend-urile culinare sunt disponibile doar ca pachet (cazare plus pachet culinar)
50% avans (rambursabil cu 10 zile înainte de eveniment)
Perioade disponibile pentru weekendul tematic “Vânătoare de trufe„:
Pădurile Geoparcului UNESCO Ținutul Buzăului, alăturate locație noastre, găzduiesc cu mândrie vânătoarea de trufe.
Regăsindu-se pe aceeaşi latitudine cu Piemonte din Italia și beneficiind de condiţii climatice favorabile şi păduri abundente, regiunea buzoiană îndeplineşte toate condiţiile pentru perpetuarea trufelor. Vânătoarea de trufe necesită ani de experienţă, cunoaşterea locurilor şi câini special antrenaţi.
Weekend tematic “Vânătoare de trufe„– Exemplu de program:
Vineri
14:00 – 19:00 Sosire la conac
19:30 Welcome drink, prezentarea conceptului Slow Food
Cina Slow Food va fi pregătită de chef Juranda, gazda dumneavoastră
Sâmbătă
09:00 – 10:00 Bufet mic dejun
10:00 Vânătoare de trufe și picnic în pădure
19.30 Cina festivă cu preparate din trufe și degustare de vinuri
Pentru degustarea de vinuri din zona Dealu Mare și ale regiuni ale țării, am invitat un somelier care vă va prezenta 4 varietăți de vinuri premium
Duminică
10:00 Slow Food Brunch cu produse tradiționale din zona Buzăului
Menționăm că programul este unul informativ și poate suferi modificări.
Preț: începând cu 295 EUR/adult
(pachet complet/weekend, în funcție de cameră / apartament)
Informații suplimentare:
Weekend-urile culinare sunt disponibile doar ca pachet (cazare plus pachet culinar)
50% avans (rambursabil cu 10 zile înainte de eveniment)
Perioade disponibile pentru weekendul tematic “Vânătoare de trufe„:
- 13-15 octombrie 2023
- 10-12 noiembrie 2023
- 24-26 noiembrie 2023
Alte sugestii
18 Oct
Dobrogea in bucate La Liman - cu vechi si nou by Ileana Braniste (Tulcea)
Experiență gastronomică
Începe la 19:00
|
Strada Portului 28A, Tulcea 820243, Romania
11 Oct
RO-Wine Autumn Edition 2024 (Bucuresti)
Festival Vin & Gastronomie
Începe la 14:00
|
Strada Glodeni 1-3, București 077190, Romania