Weekend vânătoare de trufe (Berca)
Gastronomy Experience
Tickets:
de la 295 EURO
Location:
Organizer:
Dates And Hours:
About
Vânătoarea de trufe s-a transformat în una dintre cele mai căutate activități de petrecere a timpului în natură, fiindcă e o experiență inedită ce are ca bonus, la final de seară, savori culinare nemaiîntâlnite de papilele gustative ale participanților.
Pădurile Geoparcului UNESCO Ținutul Buzăului, alăturate locație noastre, găzduiesc cu mândrie vânătoarea de trufe.
Regăsindu-se pe aceeaşi latitudine cu Piemonte din Italia și beneficiind de condiţii climatice favorabile şi păduri abundente, regiunea buzoiană îndeplineşte toate condiţiile pentru perpetuarea trufelor. Vânătoarea de trufe necesită ani de experienţă, cunoaşterea locurilor şi câini special antrenaţi.
Weekend tematic “Vânătoare de trufe„– Exemplu de program:
Vineri
14:00 – 19:00 Sosire la conac
19:30 Welcome drink, prezentarea conceptului Slow Food
Cina Slow Food va fi pregătită de chef Juranda, gazda dumneavoastră
Sâmbătă
09:00 – 10:00 Bufet mic dejun
10:00 Vânătoare de trufe și picnic în pădure
19.30 Cina festivă cu preparate din trufe și degustare de vinuri
Pentru degustarea de vinuri din zona Dealu Mare și ale regiuni ale țării, am invitat un somelier care vă va prezenta 4 varietăți de vinuri premium
Duminică
10:00 Slow Food Brunch cu produse tradiționale din zona Buzăului
Menționăm că programul este unul informativ și poate suferi modificări.
Preț: începând cu 295 EUR/adult
(pachet complet/weekend, în funcție de cameră / apartament)
Informații suplimentare:
Weekend-urile culinare sunt disponibile doar ca pachet (cazare plus pachet culinar)
50% avans (rambursabil cu 10 zile înainte de eveniment)
Perioade disponibile pentru weekendul tematic “Vânătoare de trufe„:
Pădurile Geoparcului UNESCO Ținutul Buzăului, alăturate locație noastre, găzduiesc cu mândrie vânătoarea de trufe.
Regăsindu-se pe aceeaşi latitudine cu Piemonte din Italia și beneficiind de condiţii climatice favorabile şi păduri abundente, regiunea buzoiană îndeplineşte toate condiţiile pentru perpetuarea trufelor. Vânătoarea de trufe necesită ani de experienţă, cunoaşterea locurilor şi câini special antrenaţi.
Weekend tematic “Vânătoare de trufe„– Exemplu de program:
Vineri
14:00 – 19:00 Sosire la conac
19:30 Welcome drink, prezentarea conceptului Slow Food
Cina Slow Food va fi pregătită de chef Juranda, gazda dumneavoastră
Sâmbătă
09:00 – 10:00 Bufet mic dejun
10:00 Vânătoare de trufe și picnic în pădure
19.30 Cina festivă cu preparate din trufe și degustare de vinuri
Pentru degustarea de vinuri din zona Dealu Mare și ale regiuni ale țării, am invitat un somelier care vă va prezenta 4 varietăți de vinuri premium
Duminică
10:00 Slow Food Brunch cu produse tradiționale din zona Buzăului
Menționăm că programul este unul informativ și poate suferi modificări.
Preț: începând cu 295 EUR/adult
(pachet complet/weekend, în funcție de cameră / apartament)
Informații suplimentare:
Weekend-urile culinare sunt disponibile doar ca pachet (cazare plus pachet culinar)
50% avans (rambursabil cu 10 zile înainte de eveniment)
Perioade disponibile pentru weekendul tematic “Vânătoare de trufe„:
- 13-15 octombrie 2023
- 10-12 noiembrie 2023
- 24-26 noiembrie 2023
Similar Suggestions
6 Jan
WSET Level 1 in Wines (Online)
Wine courses (online)
Starts at 09:00
|
Cluj-Napoca, Romania
6 Jan
WSET Level 2 in Wines (Online)
Wine courses (online)
Starts at 09:00
|
Cluj-Napoca, Romania