Umorul în bucate. Dezbatere Gastronomia cu bune, cu rele (Bucuresti) SOLD OUT
Conferințe Vin & Gastronomie
Gazdă:
Organizator:
Dates And Hours:
Despre
Evenimentul este SOLD OUT, vă mulțumim!
_________________
Am învățat, de mici, că la masă nu se vorbește, iar cu mâncarea nu se glumește. Mai târziu am aflat că de gustibus non disputandum.
Pe 7 mai am hotărât să încălcăm toate cele trei restricții culinare: o să dezbatem gusturile, mai ales în materie de umor, la masă alături de invitații noștri (în ordine alfabetică):
🎤 Anca Duma, senior social media manager @ Heist Industries
🎤 Silviu Petcu, boomerul de la Divertis
🎤 Călin Petrar, redactor-șef TNR
🎤 Diana Popescu, jurnalistă și scriitoare
🎤 Claudiu Teohari – Teo, stand-up comedian
Moderator: 🎤 Cosmin Dragomir
Sperăm să aflam până unde se poate întinde coarda sau aluatul de tăiței, dacă zâmbitul face bine la riduri, cum ar suna un roast al sarmalelor, dacă într-o rețetă sufletul e mai important decât sarea, ce aport nutrițional are chicoteala, cum au înlocuit meme-uri bancurile cu Bulă și mai ales dacă râsul îngrașă, motiv pentru care toată lumea se va cântări la intrare și la ieșire.
Glumim.
Sau nu!
Important e ca pe lângă porția de râs să plecăm cu burta și capul pline. Pentru prima avem meniul a la carte, pentru intelect ne ocupăm de a dezbate idei: generează umorul vânzări sau awareness; se pot poate transforma amuzatul în client, este sarcasmul o abordare fericită sau doar puiul e fericit, cum comunicăm în social media cu zâmbetul pe wall și dacă ne place să ne tragem de brăcinari cu ospătarul. Și ASTA NU E TOTUL. Dacă REZERVI ACUM o MASĂ un ospătar te va îndruma către ea. SUNĂ ACUM!
Seria de conferințe "Gastronomia cu bune, cu rele" este susținută de Eisberg - #colouryourlife, TeamFresh Horeca, Pescobar, Carlsberg și La Horincie.
O revoluție în ceea ce privește “Noua ospitalitate românească”, un nou mod de gândire - pentru inovare, identificare de noi produse, servicii și proiecte pentru turism, industria alimentară și HoReCa din România - acesta este scopul forumului permanent de dezbateri și discuții “Gastronomia - cu bune, cu rele”, lansat în septembrie 2024 de platforma WeAreRomania / YOU ARE WELCOME! Platforma de gândire și de acțiune pentru promovarea României WeAreRomania / YOU ARE WELCOME a fost fondată în 2024 printr-un proiect al Asociației “Curaj Înainte” cu scopul de a cataliza dezvoltarea imaginii și ofertei turistice a României pornind de la specificul culinar influențat istoric de intersecția a trei mari imperii și a numeroase grupuri etnice și culturale.
Intrarea este liberă, însă locurile sunt limitate si recomandăm să vă rezervați locul aici: https://ialoc.ro/restaurante-bucuresti/la-mama-clubul-taranului-rezervari-3344?defaultDate=2025-05-07&experience=focus
_________________
Am învățat, de mici, că la masă nu se vorbește, iar cu mâncarea nu se glumește. Mai târziu am aflat că de gustibus non disputandum.
Pe 7 mai am hotărât să încălcăm toate cele trei restricții culinare: o să dezbatem gusturile, mai ales în materie de umor, la masă alături de invitații noștri (în ordine alfabetică):
🎤 Anca Duma, senior social media manager @ Heist Industries
🎤 Silviu Petcu, boomerul de la Divertis
🎤 Călin Petrar, redactor-șef TNR
🎤 Diana Popescu, jurnalistă și scriitoare
🎤 Claudiu Teohari – Teo, stand-up comedian
Moderator: 🎤 Cosmin Dragomir
Sperăm să aflam până unde se poate întinde coarda sau aluatul de tăiței, dacă zâmbitul face bine la riduri, cum ar suna un roast al sarmalelor, dacă într-o rețetă sufletul e mai important decât sarea, ce aport nutrițional are chicoteala, cum au înlocuit meme-uri bancurile cu Bulă și mai ales dacă râsul îngrașă, motiv pentru care toată lumea se va cântări la intrare și la ieșire.
Glumim.
Sau nu!
Important e ca pe lângă porția de râs să plecăm cu burta și capul pline. Pentru prima avem meniul a la carte, pentru intelect ne ocupăm de a dezbate idei: generează umorul vânzări sau awareness; se pot poate transforma amuzatul în client, este sarcasmul o abordare fericită sau doar puiul e fericit, cum comunicăm în social media cu zâmbetul pe wall și dacă ne place să ne tragem de brăcinari cu ospătarul. Și ASTA NU E TOTUL. Dacă REZERVI ACUM o MASĂ un ospătar te va îndruma către ea. SUNĂ ACUM!
Seria de conferințe "Gastronomia cu bune, cu rele" este susținută de Eisberg - #colouryourlife, TeamFresh Horeca, Pescobar, Carlsberg și La Horincie.
O revoluție în ceea ce privește “Noua ospitalitate românească”, un nou mod de gândire - pentru inovare, identificare de noi produse, servicii și proiecte pentru turism, industria alimentară și HoReCa din România - acesta este scopul forumului permanent de dezbateri și discuții “Gastronomia - cu bune, cu rele”, lansat în septembrie 2024 de platforma WeAreRomania / YOU ARE WELCOME! Platforma de gândire și de acțiune pentru promovarea României WeAreRomania / YOU ARE WELCOME a fost fondată în 2024 printr-un proiect al Asociației “Curaj Înainte” cu scopul de a cataliza dezvoltarea imaginii și ofertei turistice a României pornind de la specificul culinar influențat istoric de intersecția a trei mari imperii și a numeroase grupuri etnice și culturale.
Intrarea este liberă, însă locurile sunt limitate si recomandăm să vă rezervați locul aici: https://ialoc.ro/restaurante-bucuresti/la-mama-clubul-taranului-rezervari-3344?defaultDate=2025-05-07&experience=focus