Gastroart
Organizator evenimente
Telefon
Website
Despre
Prima revistă on-line dedicată istoriei gastronomiei și a ospitalității românești (cu articole de istorie gastronomică universală și din domenii conexe).
Gastroart.ro este un demers privat al jurnalistului culinar Cosmin Dragomir prin care se încearcă acoperirea unei nișe ignorate atât de către instituțiile publice cât și de o mare parte a celor care activează în domeniile de profil.
Gastroart.ro își propune să adune laolaltă pasionații și specialiștii din acest domeniu.
Gastroart a publicat o serie de cărți de gastronomie și vin printre care și cartea "Connaisseur fără ifose" semnata de Cezar Ioan.
Cea mai recenta carte lansata a fost in vara 2021 când Cosmin Dragomir, inițiatorul Gastroart, semnează cartea "Curatorul de Zacuscă". În alăturarea cărții a fost lansat "Vinul pentru Zacuscă" produse de Domeniile Averești, precum și o serie de zacuste "La Borcan".
Gastroart.ro este un demers privat al jurnalistului culinar Cosmin Dragomir prin care se încearcă acoperirea unei nișe ignorate atât de către instituțiile publice cât și de o mare parte a celor care activează în domeniile de profil.
Gastroart.ro își propune să adune laolaltă pasionații și specialiștii din acest domeniu.
Gastroart a publicat o serie de cărți de gastronomie și vin printre care și cartea "Connaisseur fără ifose" semnata de Cezar Ioan.
Cea mai recenta carte lansata a fost in vara 2021 când Cosmin Dragomir, inițiatorul Gastroart, semnează cartea "Curatorul de Zacuscă". În alăturarea cărții a fost lansat "Vinul pentru Zacuscă" produse de Domeniile Averești, precum și o serie de zacuste "La Borcan".
Evenimente cu Vin
- Degustări de vin