Prânzișor Boieresc ediția a III-a - eveniment caritabil în Ținutul Buzăului

Experiență gastronomică

Data și ora:
Bilete:
280 ron
Gazdă:

Strada Bisericii, Răteşti 127044, Romania
Organizator:

Despre

Idei de weekend cu scop caritabil în Ținutul Buzăului🍁

Prânzișor Boieresc ediția a III-a - eveniment caritabil organizat pe 25 septembrie de Fundația Comunitară Buzău în Ținutul Buzăului la Conacul Grigorescu🍇

Scopul acestui eveniment este de a oferi participanților o experiență extraordinară de toamnă în Ținutul Buzăului, pentru o cauză nobilă.

Astfel, cei care vor lua parte la Prânzișorul Boieresc vor avea ocazia să se bucure de:
  • Brunch premium cu produse regionale și din producția proprie
  • Degustare de vin de la crama SERVE
  • Mini târg si degustare de produse de la Slow Food Community Buzau
  • Concert de pian
  • Licitație de artă pentru finanțarea proiectelor cu impact local
  • Animație pentru copii.
❤ Toate acestea se întâmplă cu un scop nobil căci parte din taxa de participare merge către Fundația Comunitară Buzău, susținând astfel programele sale cu impact local.

Rezervările se pot face pe completând formularul:
https://forms.gle/D1Ro1ok1sxsbasBi9

Pentru participare se percepe o donație minimă recomandată de 280 RON / adult. Copiii cu vârsta mai mică de 6 ani vor beneficia de intrare gratuită

Taxa include: Bufet premium, apa, cafea, degustare de vin, degustare de produse din comunitatea Slow Food Buzău Land și programul menționat de mai sus. Alte băuturi contra cost.

O rezervare este confirmată doar după efectuarea donației.

Prânzișorul Boieresc va avea loc la Conacul Grigorescu, unul dintre cele mai frumoase conace din județul Buzău, care găzduiește acest eveniment caritabil pentru a treia oară.

Date de contact pentru informații despre eveniment:
Telefon: 0757828327
Email: contact@fcbz.ro
_______

Fundatia Comunitara Buzau este o organizație non-guvernamentală și non-profit care construiește infrastructuri ce conectează oameni cu inițiativă, idei și resurse din județul Buzău. Scopul Fundației Comunitare este să dezvolte resursele locale și să susțină transformarea județului Buzău într-un loc mai bun pentru noi pentru noi și copii noștri. Împreună de implicăm activ în domenii importante de interes comun precum dezvoltare comunitară, educație, sănătate și mediu înconjurător.