Ferment și soiuri autohtone (Timișoara)
Degustare de vin
Gazdă:
Strada Protopop George Dragomir 7, Timișoara, Romania
Organizator:
Dates And Hours:
Despre
Cum altfel putem încheia prima ediție a Romanian Wine Week, decât cu o cină gourmet și soiuri autohtone?
Ferment? Da, cel mai nou restaurant fine dining din Timișoara, în Piața Traian, cu fabulosul Ioan Bebeșelea, care ne-a făcut preparatele și la masterclassul de asociere mâncare cu vin de la ROVINHUD Wine Show 2023.
Detaliile despre meniu, vinurile asociate și bilete vor apărea în curând.
Până atunci salavați-vă în agende, vineri, 26 aprilie.
Și așa cum v-am obișnuit și de data aceasta încasările vor fi folosite în sprijinul persoanelor cu dizabilități.
Ferment? Da, cel mai nou restaurant fine dining din Timișoara, în Piața Traian, cu fabulosul Ioan Bebeșelea, care ne-a făcut preparatele și la masterclassul de asociere mâncare cu vin de la ROVINHUD Wine Show 2023.
Detaliile despre meniu, vinurile asociate și bilete vor apărea în curând.
Până atunci salavați-vă în agende, vineri, 26 aprilie.
Și așa cum v-am obișnuit și de data aceasta încasările vor fi folosite în sprijinul persoanelor cu dizabilități.
Alte sugestii
20 Dec
Degustări de AUR cu Vinul.ro (București)
Degustare de vin
Începe la 12:00
|
Strada Erou Iancu Nicolae 31, Voluntari 077190, Romania
21 Ian
Degustare de vinuri din Georgia (Cluj)
Degustare de vin
Începe la 19:00
|
Bulevardul 21 Decembrie 1989 14, Cluj-Napoca 400394, Romania
18 Feb
Degustare de vinuri Furmint (Cluj)
Degustare de vin
Începe la 19:00
|
Bulevardul 21 Decembrie 1989 14, Cluj-Napoca 400394, Romania