Ferment și soiuri autohtone (Timișoara)
Degustare de vin
Gazdă:
Strada Protopop George Dragomir 7, Timișoara, Romania
Organizator:
Dates And Hours:
Despre
Cum altfel putem încheia prima ediție a Romanian Wine Week, decât cu o cină gourmet și soiuri autohtone?
Ferment? Da, cel mai nou restaurant fine dining din Timișoara, în Piața Traian, cu fabulosul Ioan Bebeșelea, care ne-a făcut preparatele și la masterclassul de asociere mâncare cu vin de la ROVINHUD Wine Show 2023.
Detaliile despre meniu, vinurile asociate și bilete vor apărea în curând.
Până atunci salavați-vă în agende, vineri, 26 aprilie.
Și așa cum v-am obișnuit și de data aceasta încasările vor fi folosite în sprijinul persoanelor cu dizabilități.
Ferment? Da, cel mai nou restaurant fine dining din Timișoara, în Piața Traian, cu fabulosul Ioan Bebeșelea, care ne-a făcut preparatele și la masterclassul de asociere mâncare cu vin de la ROVINHUD Wine Show 2023.
Detaliile despre meniu, vinurile asociate și bilete vor apărea în curând.
Până atunci salavați-vă în agende, vineri, 26 aprilie.
Și așa cum v-am obișnuit și de data aceasta încasările vor fi folosite în sprijinul persoanelor cu dizabilități.
Alte sugestii
31 Ian
Wine & Dine - Domeniul Aristiței (Ploiești)
Degustare de vin
Începe la 19:00
|
Strada Bogdan Petriceicu Hasdeu 14, Ploiești 100539, Romania
31 Ian
Vinuri de pe soluri vulcanice (București)
Degustare de vin
Începe la 19:00
|
Str. D. I. Mendeleev 5, București 030167, Romania