Ferment și soiuri autohtone (Timișoara)
Degustare de vin
Gazdă:
Strada Protopop George Dragomir 7, Timișoara, Romania
Organizator:
Data și ora:
Despre
Cum altfel putem încheia prima ediție a Romanian Wine Week, decât cu o cină gourmet și soiuri autohtone?
Ferment? Da, cel mai nou restaurant fine dining din Timișoara, în Piața Traian, cu fabulosul Ioan Bebeșelea, care ne-a făcut preparatele și la masterclassul de asociere mâncare cu vin de la ROVINHUD Wine Show 2023.
Detaliile despre meniu, vinurile asociate și bilete vor apărea în curând.
Până atunci salavați-vă în agende, vineri, 26 aprilie.
Și așa cum v-am obișnuit și de data aceasta încasările vor fi folosite în sprijinul persoanelor cu dizabilități.
Ferment? Da, cel mai nou restaurant fine dining din Timișoara, în Piața Traian, cu fabulosul Ioan Bebeșelea, care ne-a făcut preparatele și la masterclassul de asociere mâncare cu vin de la ROVINHUD Wine Show 2023.
Detaliile despre meniu, vinurile asociate și bilete vor apărea în curând.
Până atunci salavați-vă în agende, vineri, 26 aprilie.
Și așa cum v-am obișnuit și de data aceasta încasările vor fi folosite în sprijinul persoanelor cu dizabilități.
Alte sugestii
4 Mai
Caii de la Letea la Juno Wine Garden (Brașov)
Degustare de vin
Începe la 18:00
|
Strada După Ziduri, Brașov 500026, Romania
5 Mai
Caii de la Letea la Juno Wine Garden (Brașov)
Degustare de vin
Începe la 18:00
|
Strada După Ziduri, Brașov 500026, Romania