Ferment și soiuri autohtone (Timișoara)
Wine Tasting
Location:
Strada Protopop George Dragomir 7, Timișoara, Romania
Organizer:
Dates And Hours:
About
Cum altfel putem încheia prima ediție a Romanian Wine Week, decât cu o cină gourmet și soiuri autohtone?
Ferment? Da, cel mai nou restaurant fine dining din Timișoara, în Piața Traian, cu fabulosul Ioan Bebeșelea, care ne-a făcut preparatele și la masterclassul de asociere mâncare cu vin de la ROVINHUD Wine Show 2023.
Detaliile despre meniu, vinurile asociate și bilete vor apărea în curând.
Până atunci salavați-vă în agende, vineri, 26 aprilie.
Și așa cum v-am obișnuit și de data aceasta încasările vor fi folosite în sprijinul persoanelor cu dizabilități.
Ferment? Da, cel mai nou restaurant fine dining din Timișoara, în Piața Traian, cu fabulosul Ioan Bebeșelea, care ne-a făcut preparatele și la masterclassul de asociere mâncare cu vin de la ROVINHUD Wine Show 2023.
Detaliile despre meniu, vinurile asociate și bilete vor apărea în curând.
Până atunci salavați-vă în agende, vineri, 26 aprilie.
Și așa cum v-am obișnuit și de data aceasta încasările vor fi folosite în sprijinul persoanelor cu dizabilități.
Similar Suggestions
5 Feb
Wine Tasting - Chateau Vartely (București)
Wine Tasting
Starts at 19:00
|
Calea Floreasca 159-165, București 014451, Romania