Curs de inițiere în lumea brânzeturilor și degustare (Șiria, Arad)
Experiență gastronomică
Bilete:
450 RON
Gazdă:
Str. Spiru Haret Nr. 68, Șiria 317340, Romania
Organizator:
Dates And Hours:
Despre
Curs de inițiere în lumea brânzeturilor. Degustare de brânzeturi românești și internaționale
Fascinația pentru delicioasa lume a brânzeturilor a deschis curiozitatea pasionaților și a gastronomilor profesioniști pentru acest univers magic și plin de arome.
În 23 martie avem cu toții ocazia să învățăm, degustăm și asociem brânzeturi premium, internaționale și românești, într-un curs de o zi susținut de Alina Iancu , specialist în vinuri și brânzeturi, și fondatoarea proiectului Revino Cheese & Wine , în locul nostru preferat pentru întâlniri gastronomice, Crama Villa Veche .
La curs vom afla informații despre branzeturi din diferite tipuri de lapte (vacă, oaie, capră), cum se produc (lapte crud/pasteurizat, cu pastă moale, semitare, tare), regulile de bază în degustarea brânzeturilor, dar și cum se face un platou (tăiere, asociere și păstrare). Vom degusta multe sortimente de brânzeturi de la producători locali și internaționali, le vom afla povestea, de de unde provin, cum se produc, vom face asocieri cu alte produse complementare, dar și cu vinurile Crama Villa Veche. Nu vor lipsi surprizele, pe care le veți descoperi la atelier.
Va rugăm să sunați la 0751575314 pt o rezervare, locurile sunt limitate. Costul cursului este de 450 lei pentru fiecare participant.
Fascinația pentru delicioasa lume a brânzeturilor a deschis curiozitatea pasionaților și a gastronomilor profesioniști pentru acest univers magic și plin de arome.
În 23 martie avem cu toții ocazia să învățăm, degustăm și asociem brânzeturi premium, internaționale și românești, într-un curs de o zi susținut de Alina Iancu , specialist în vinuri și brânzeturi, și fondatoarea proiectului Revino Cheese & Wine , în locul nostru preferat pentru întâlniri gastronomice, Crama Villa Veche .
La curs vom afla informații despre branzeturi din diferite tipuri de lapte (vacă, oaie, capră), cum se produc (lapte crud/pasteurizat, cu pastă moale, semitare, tare), regulile de bază în degustarea brânzeturilor, dar și cum se face un platou (tăiere, asociere și păstrare). Vom degusta multe sortimente de brânzeturi de la producători locali și internaționali, le vom afla povestea, de de unde provin, cum se produc, vom face asocieri cu alte produse complementare, dar și cu vinurile Crama Villa Veche. Nu vor lipsi surprizele, pe care le veți descoperi la atelier.
Va rugăm să sunați la 0751575314 pt o rezervare, locurile sunt limitate. Costul cursului este de 450 lei pentru fiecare participant.
Alte sugestii
22 Feb
Curs de inițiere în lumea brânzeturilor (București)
Degustare de vin și brânzeturi
|
Masterclass
Începe la 11:00
|
Calea Victoriei 37B, București 030167, Romania
10 Mai
Revino Bucharest Wine Show (Bucuresti)
Festival Vin & Gastronomie
Începe la 12:00
|
Calea Victoriei 37B, București 010061, Romania
11 Oct
Revino Gourmet Show- Salon Gastronomic (Bucuresti)
Festival Vin & Gastronomie
Începe la 12:00
|
Calea Victoriei 37B, București 030167, Romania