Curs de inițiere în lumea brânzeturilor și degustare (Șiria, Arad)

Curs de inițiere în lumea brânzeturilor și degustare (Șiria, Arad)

Gastronomy Experience

Tickets:

450 RON

Location:

Str. Spiru Haret Nr. 68, Șiria 317340, Romania

Dates and Hours:

About

Curs de inițiere în lumea brânzeturilor. Degustare de brânzeturi românești și internaționale

Fascinația pentru delicioasa lume a brânzeturilor a deschis curiozitatea pasionaților și a gastronomilor profesioniști pentru acest univers magic și plin de arome.

În 23 martie avem cu toții ocazia să învățăm, degustăm și asociem brânzeturi premium, internaționale și românești, într-un curs de o zi susținut de Alina Iancu , specialist în vinuri și brânzeturi, și fondatoarea proiectului Revino Cheese & Wine , în locul nostru preferat pentru întâlniri gastronomice, Crama Villa Veche .

La curs vom afla informații despre branzeturi din diferite tipuri de lapte (vacă, oaie, capră), cum se produc (lapte crud/pasteurizat, cu pastă moale, semitare, tare), regulile de bază în degustarea brânzeturilor, dar și cum se face un platou (tăiere, asociere și păstrare). Vom degusta multe sortimente de brânzeturi de la producători locali și internaționali, le vom afla povestea, de de unde provin, cum se produc, vom face asocieri cu alte produse complementare, dar și cu vinurile Crama Villa Veche. Nu vor lipsi surprizele, pe care le veți descoperi la atelier.

Va rugăm să sunați la 0751575314 pt o rezervare, locurile sunt limitate. Costul cursului este de 450 lei pentru fiecare participant.