Curs de inițiere în lumea brânzeturilor (București)
Degustare de vin și brânzeturi
|
Masterclass
Bilete:
575 RON
Gazdă:
Calea Victoriei 37B, București 030167, Romania
Organizator:
Dates And Hours:
Sâmbătă, 22 Februarie 2025
11:00 - 16:00
11:00 - 16:00
Despre
Durată: 5 ore - prezentare proces de producție, degustare de 17 brânzeturi maturate premium, asociere cu 5 vinuri și o băutură spirtoasă, ambalare și tăiere
Brânza joacă un rol important în aproape toate bucătăriile lumii, fiind un aliment complex, dar și o experiență personală.
La acest curs veți afla informații despre branzeturi din diferite tipuri de lapte (vacă, oaie, capră), cum se produc (lapte crud/pasteurizat, cu pastă moale, semitare, tare), reguli de bază în degustarea brânzeturilor, dar și cum se face un platou (tăiere, asociere și păstrare).
Vom degusta 17 sortimente de brânzeturi de la producători locali și internaționali, le vom afla povestea și locul de unde provin. Vom face asocieri cu alte produse complementare, dar și cu vinuri. Nu vor lipsi surprizele.
La sosire, vă vom întâmpina cu un pahar de spumant sau băuturi răcoritoare, produse local și gustări cu brânzeturi în asociere.
Cursul este susținut de Alina Iancu, fondatoarea proiectului Revino Gourmet, specialist în vinuri și brânzeturi.
Data: 22 februarie 2025, între orele 11.00-16.00
Cost: 575 lei/persoană (TVA inclusă)
Pentru grupuri mai mari de 3 persoane, taxa de participare este de 495 lei/persoană cu solicitare pe e-mail, în prealabil.
Cursul se ține cu un grup de minimum 14 persoane și maximum 16 persoane.
În cost sunt incluse:
Brânza joacă un rol important în aproape toate bucătăriile lumii, fiind un aliment complex, dar și o experiență personală.
La acest curs veți afla informații despre branzeturi din diferite tipuri de lapte (vacă, oaie, capră), cum se produc (lapte crud/pasteurizat, cu pastă moale, semitare, tare), reguli de bază în degustarea brânzeturilor, dar și cum se face un platou (tăiere, asociere și păstrare).
Vom degusta 17 sortimente de brânzeturi de la producători locali și internaționali, le vom afla povestea și locul de unde provin. Vom face asocieri cu alte produse complementare, dar și cu vinuri. Nu vor lipsi surprizele.
La sosire, vă vom întâmpina cu un pahar de spumant sau băuturi răcoritoare, produse local și gustări cu brânzeturi în asociere.
Cursul este susținut de Alina Iancu, fondatoarea proiectului Revino Gourmet, specialist în vinuri și brânzeturi.
Data: 22 februarie 2025, între orele 11.00-16.00
Cost: 575 lei/persoană (TVA inclusă)
Pentru grupuri mai mari de 3 persoane, taxa de participare este de 495 lei/persoană cu solicitare pe e-mail, în prealabil.
Cursul se ține cu un grup de minimum 14 persoane și maximum 16 persoane.
În cost sunt incluse:
- 12 tipuri de brânză românească (25-30 g/sortiment)
- 5 tipuri de brânză internațională (25-30 g/sortiment) + 1 brânză surpriză
- 1 spumant (75 ml) sau 1 băutură răcoritoare (330 ml), la alegere (welcome drink)
- 2 vinuri albe, 1 vin rose și 1 vin roșu premium (75 ml/sortiment)
- 1 băutură spirtoasă (50 ml)
- pâine și grisine
- apă, cafea
- dulceată, fructe proaspete și nuci
- broșură cu informațiile din curs
- giveaway
Politica de rambursare taxă de înscriere
Dacă nu mai doriți să participați la curs, se returnează suma integrală dacă ne anuntați cu cel puțin 5 zile înainte. Altfel, se returnează doar 200 lei din suma plătită, sau puteți achiziționa produse de pe site-ul nostru de intreaga sumă.
Dacă nu mai doriți să participați la curs, se returnează suma integrală dacă ne anuntați cu cel puțin 5 zile înainte. Altfel, se returnează doar 200 lei din suma plătită, sau puteți achiziționa produse de pe site-ul nostru de intreaga sumă.
Alte sugestii
10 Mai
Revino Bucharest Wine Show (Bucuresti)
Festival Vin & Gastronomie
Începe la 12:00
|
Calea Victoriei 37B, București 010061, Romania
11 Oct
Revino Gourmet Show- Salon Gastronomic (Bucuresti)
Festival Vin & Gastronomie
Începe la 12:00
|
Calea Victoriei 37B, București 030167, Romania