Crama DeMatei la Juno Wine Garden (Brașov)

Crama DeMatei la Juno Wine Garden (Brașov)


Gazdă:

Strada După Ziduri, Brașov 500026, Romania

Organizator:

Data și ora:

Despre

Vara aceasta la Juno Wine Garden din Brașov fiecare săptămână va fi dedicată unei crame românești, cu terroirul, aromele și poveștile ei.

Săptămâna 29 iunie - 5 iulie este dedicata Cramei DeMatei, iar degustările cu vinuri de la aceasta crama au loc pe 29 și 30 iunie ora 18.


Crama DeMatei înseamnă un terroir unic întins pe 70 de hectare în jurul dealurilor Tegăneanu și Zorilor, pe care crește o viţă de vie batrână de peste 40 de ani.

Un terroir care se impune prin caracteristicile sale unice și cere măiestrie în prelucrarea lui. Respect pe care la final îl răsplătește prin vinuri mari, cu potenţial de învechire foarte bun, lucru dovedit de fiecare ediţie a vinului Prince Matei din 1998 încoace.

Mâna pricepută a omului, care știe să îngrijească via și să valorifice apoi fiecare ciorchine, se alătură tehnologiei și echipamentelor de ultimă generație într-un echilibru fin din care se nasc vinurile DeMatei, potrivit numite 𝗢𝗱𝗼𝗿, 𝗠𝗶𝗴𝗮𝗹𝗮 𝘀𝗮𝘂 𝗣𝗮𝘁𝗶𝗺𝗮.

𝗗𝗲𝗴𝘂𝘀𝘁𝗮𝗿𝗲 𝟮𝟵 & 𝟯𝟬 𝗶𝘂𝗻𝗶𝗲, 𝗱𝗲 𝗹𝗮 𝟭𝟴.𝟬𝟬
Te așteptăm să descoperim vinurile lor împreună, îndrumați de Master Sommelier Cornel Henika, în două serii de degustări oferite de cramă pe 29 și 30 iunie. Apoi ele vor fi disponibile la pahar în grădină până pe 21.06, să le poți încerca pe toate.