Artisan Food Market (București)

Artisan Food Market (București)

Wine & Gastronomy Festival

Tickets:

free

Location:

Hanul lui Manuc, Str. Franceză 62, București 030167, Romania

Organizer:

Dates and Hours:

About

Cea de a VI-a ediție o vom desfășura, în aceeași atmosferă prietenoasă și jovială din inima Bucureștiului, la Hanu’ lui Manuc, în weekendul 30 - 31 Martie.

Te așteptăm alături de mulți artizani locali din toată țara să înțelegem împreună ce inseamnă sustenabilitatea locală, interacțiunea directă cu sursa de hrană sănătoasă, trasabilitate, povești gastro-oenologice remarcabile, valorificarea unor rețete locale vechi, reinterpretări de produs. Vor fi degustări, facem educație privind consumul de produse locale, vorbim despre unicitate, sprijin și despre multe alte valori, așa cum te-am obișnuit.

Proiectul nostru își face datoria în continuare și vizează nevoia interacțiunii directe între producător și consumator, în acord cu responsabilizarea și educarea publicului prin care sprijinim creșterea consumului de produse sănătoase și produse artizanale gourmet, dar și cresterea vizibilității micilor antreprenori ca acțiune sănătoasă pentru dezvoltarea comunităților locale.

Te așteptăm și pe tine să intri în cea mai frumoasă și creativă atmosferă dedicată fenomenului producției artizanale food & drink din România, în inima Bucureștiului.
  • târg cu producători / antreprenori locali cu produse artizanale românesti food & drink din toată țara, desfășurat pe terasa acoperită Hanu’ lui Manuc, fix la intrare. Așa cum bine știi, mulți vor fi prezenți în premieră la târg și îi găsești doar aici în cele două zile.
  • experiențe culinare speciale;
  • sesiuni de degustări la standuri și povești gastro-oenologice inedite despre valorificarea unor rețete și tehnici tradiționale de preparare foarte vechi;
  • ...și alte surprize, updatăm programul din mers;
Dorința noastră, ca și a ta, suntem siguri, este să facem din patrimoniul cultural gastronomic românesc un brand de țară și să creștem consumul de produse locale artizanale. Și asta o putem face numai împreună! Așadar, te așteptăm să ne vizitezi și să fii parte din fenomenul producției artizanale food & drink din România.

INTRARE ESTE LIBERĂ PENTRU VIZITATORI!

Eveniment creat de #accentenoifair și susținut de 🤝 #bioshopromania #gastroart #VinulRo #RestaurantHanuluiManuc #zilesinopti #metropotam #vinsi.eu #agendaexpo și alți prieteni la fel de dedicați. Se aude la #MagicFM

Save the date Artisan Food Market ed. a VI-a |30 - 31 MARTIE | HANU' LUI MANUC | 10:00 - 20:00 I INTRARE LIBERĂ