Crăciun Fericit cu vinuri savuroase!

Crăciun Fericit cu vinuri savuroase!


Crăciunul bate la ușă și anunță cea mai frumoasă perioadă din an pentru noi toți!

Astăzi venim cu urări de sănătate, bucurii și vinuri bune pentru acest final de an și întreg anul 2023! Să ai parte de momente calde alături de cei dragi, de vacanță tihnită și să începi 2023 cu multă energie!

Totodată vrem să îți mulțumim că ai fost alături de noi în acest an. Pentru că ai descărcat aplicația Winesday App, pentru că ai căutat locuri cu vin pe harta din aplicație precum și în secțiunile dedicate cramelor,cazărilor, restaurantelor, wine barurilor, wine shop-urilor și a organizatorilor de evenimente, pentru că ai participat la unele evenimente propuse în aplicație și pentru că ai citit articolele pe care le publicăm în aplicație în fiecare zi de luni (Wine News - Evenimentele cu vin ale săptămânii) și joi.

Aplicația Winesday App nu ar fi ajuns aici fără tine și nu ar avea atât de multe planuri de viitor.

De la lansarea de la 1 martie 2022 și până în prezent am dezvoltat destul de mult secțiunea "Evenimente cu vin" iar în acest moment găsești în aplicație mai multe categorii de evenimente:
🍷 Cursuri despre vin
🍷 Cursuri despre vin (online)
🍷 Degustări de vin
🍷 Degustări de vin (online)
🍷 Degustări de vin și brânzeturi
🍷 Experiență gastronomică
🍷 Festival Vin & Gastronomie
🍷 Wine Trips, Wine & Sports 
🍷 Wine, Art & Music
🍷 Winesday Specials

În cele 10 luni de existența ale aplicației au fost încărcate peste 500 de evenimente cu vin din toate categoriile de mai sus și sperăm că ți-au fost de folos.

Și în 2023 vom continua dezvoltarea secțiunii Evenimente și, în plus, urmează dezvoltarea secțiunii "Oferte speciale", precum și adăugarea de noi crame, cazări din apropierea cramelor, restaurante cu liste generoase de vin, wine shop-uri, wine bar-uri și organizatori de evenimente pe întreg teritoriul României.

Mă bucur tare mult să îți spunem că de la lansare până astăzi am primit mai multe întrebări despre dezvoltarea aplicației dincolo de granițele României. Da, intenționăm ca pe viitor aplicația să returneze crame, locuri cu vin și evenimente cu vin pe un teritoriu mai amplu însă pentru 2023 focusul rămâne pe România. Așa că dacă ai vreo cramă, cazare dintr-o zonă viticolă, restaurant, wine bar, wine shop sau organizator de evenimente cu vin pe care ți-ar plăcea să îl regăsești în aplicație și să fii la curent cu noutățile lansate de acesta, dă-ne de veste pe email contact@winesdayapp.ro să aflăm și noi de aceste locuri faine ce produc/promovează vinul.

Pentru că Winesday App susține educația legată de vin și consumul de vin în cunoștință de cauză, începând cu 1 ianuarie vom lansa o secțiune nouă de articole numită "Cartea Lunii" în care vom publica recenzii despre cărți despre vin sau domenii conexe(ex. gastronomie). Însă despre acest lucru vei afla în articolul de joia viitoare, 29 decembrie 2022, ultimul articol ce va fi publicat anul acesta.

Acestea fiind spuse, îți doresc să ai parte de Crăciun Liniștit alături de cei dragi și de un An Nou așa cum îți dorești! Iar pe masă să ai vinuri pe gustul tău și neapărat un spumant, o cava sau o șampanie pe masa de Revelion!

La mulți ani!

Carmina Nițescu
Winesday & Winesday App

Alte sugestii

Vinuri din Georgia – crama Batono
Turismul oenologic din Romania va fi promovat la Bike Brussels 22-24 martie 2024
Velo Popas - prima certificare cicloturistică din România
2 ani de Winesday App
Novak Winery pune în valoare soiurile locale Moldovenești