MaxiMarc

Program

Închis
Vezi programul

Address

Strada Fara Nume, Măderat 315601, Romania

Despre

Producem vinuri premium care exprimă terroirul zonei, prin vinificarea soiurilor locale și internaționale, cu accent pe Mustoasa de Măderat, Cadarcă, iar în viitorul apropiat, pe Furmint.

Totodată, vrem să păstrăm și să continuăm tradiția locului, să dezvoltăm turismul viticol, iar alături de celelate crame să facem cunoscută această zonă la nivel național și, de ce nu, peste hotare.

Am început vinificarea primelor vinuri în 2016, în crama veche, care acum este zonă de maturare, pentru ca astăzi procesarea și vinificarea strugurilor să se facă în construcția nouă, dotată cu tehnologie de ultimă generație. Astăzi avem 80 de hectare cu vită de vie, dintre care doar 40 sunt pe rod. Celelalte sunt plantații noi, din care vom produce vinuri în următorii ani.

Crama se află în satul Măderat, într-o zona în care mai există aproximativ 15 crame. Ne bucurăm că facem parte din această comunitate alături de ele și ne dorim să creștem zona împreună.

Obiectivul nostru pentru fiecare vin este să punem "terroir-ul" în pahar.
Crama este coordonată de enologul Emanuele Reolon care, alături de o echipă tânără, dorește să repună podgoria Miniș-Măderat pe harta viticolă și turistică, la nivelul care era în perioada habsburgică.

Gamele noastre: Castel Sofia, MaxiMarc si Dealurile Măderatului.

Descoperă mai multe despre noi: https://maximarc.ro/crama/

Localizată la 30 de km de orașul Arad, crama este dotată cu săli de degustare optime pentru evenimente corporate, degustări cu prietenii sau alte tipuri de evenimente.  

Alte sugestii

Domeniile Franco - Române

Crame

Crama Ferdi

Crame

Crama de Piatră

Cazare / Crame / Restaurante

Corcova Roy & Dâmboviceanu

Crame

Vinarte - Crama Castel Bolovanu

Crame