Oferă cadou vinuri românești prietenilor din străinătate

Oferă cadou vinuri românești prietenilor din străinătate


Am câțiva prieteni care nu mai locuiesc în România de ceva vreme și care m-au întrebat de câteva ori de vinuri românești. Le-am recomandat cu drag de fiecare dată vinuri conform cu dorințele lor, însă la întrebarea “de unde pot cumpără vinul?” nu am avut mereu răspuns.

Însă anul acesta am aflat de Amigo Spirits din Germania, magazin online ce are în portofoliu atât vinuri de la crame din România, cât și din Moldova și alte câteva țări. Iar ei livrează vinurile peste tot în Europa, motiv pentru care am stat puțin de vorbă cu ei să aflu mai multe. Nu de-alta, dar se apropie Crăciunul și Revelionul și  m-aș bucura ca prietenii mei din Germania, Austria, Olanda și Anglia să poată savura vinuri românești cu aceste ocazii.

Am stat de vorbă cu Uwe Sienerth și Alina Zaheu de la Amigo Spirits iar mai jos găsești ce am aflat de la ei.

În urmă cu mai bine de trei ani, am deschis magazinul online Amigo Spirits cu vinuri din România și din Republica Moldova. De la bun început, am avut ca motivație promovarea cramelor românești - respectiv moldovenești - în Germania, a vinurilor din diverse zone: Cotnari, Dealu Mare, Recaș, Târnave, Dobrogea, etc. Ne-am axat pe vinuri Premium, vinuri rare, vinuri de colecție iar astăzi avem pe stoc peste 500 de produse și colaborăm cu 35 de producători de vin din România și Republica Moldova (+ Gran Tokaji din Ungaria).” spune Uwe.

Dintre producătorii români pe care îi găsești la ei în magazinul online las câțiva aici:
1000 de Chipuri, Aurelia Vișinescu (Domeniile Săhăteni), Beciul Domnesc, Budureasca, Caii de la Letea, Cotnari, Corcova, Davino, Domeniile Averești, Domeniile Prince Matei, Domeniul Vlădoi, Histria, Jidvei, Panciu, Petro Vaselo, Recaș, Sâmburești, SERVE, The Iconic Estate, Tohani, Villa Vinea.

Venim în sprijinul celor ce doresc să trimită cadou un vin, țuică sau pălincă prietenilor, familiei, partenerilor de afaceri sau colaboratorilor din diaspora. Comenzile se fac online, pe siteul nostru, însă dacă sunt probleme cu informația în limba germană, ne puteți contacta în limba română pe email alina@amigo-versand.de, pe pagina de Facebook sau la tel 004 176 729 38856 și vă ajutăm să faceți comanda. Plata se poate face prin PayPal, transfer bancar sau card de credit.

O comandă-cadou îi va ajunge destinatarului împreună cu o felicitare personalizată, pe care o oferim gratuit. Pe site sunt disponibile mai multe modele: de Crăciun, de aniversare, de mulțumire. Alegeți felicitarea, ne scrieți textul și îl vom printa pe aceasta. Destinatarul nu va primi factura, aceasta se va trimite clientului prin e-mail. Livrăm oriunde în Europa, iar ca și timp de livrare avem 1- 3 zile în Germania și 5-7, în restul țărilor
.” adaugă Alina.

În ceea ce privește prețurile de pe Amigo Spirits am observat că acestea sunt apropiate de cele din România și nici costurile de transport nu sunt prea mari. Așa că dacă vrei să faci cadou o bucățică din România familiei sau prietenilor ce locuriesc în Europa Amigo Spirits te poate ajuta să faci această surpriză savuroasă. Totodată, dacă ai parteneri de afaceri în Europa cărora dorești să le oferi un cadou inedit de Crăciun, ai de unde alege dintre vinurile puse la dispoziție în magazinul online.

Eu îți doresc de pe acum Crăciun Fericit și spor la cumpărături savuroase!

Carmina Nițescu
Winesday.ro & Winesday App

Alte sugestii

Vinuri din Georgia – crama Batono
Turismul oenologic din Romania va fi promovat la Bike Brussels 22-24 martie 2024
Velo Popas - prima certificare cicloturistică din România
2 ani de Winesday App
Novak Winery pune în valoare soiurile locale Moldovenești