Domaine Dumetrier

Domaine Dumetrier


Program

Închis
Vezi programul

Address

Strada Complex IAS nr.39, Rasova 907250, Romania

Despre

Situat în Dobrogea, pe malul Dunării, între comunele Cochirleni și Rasova, complexul Domaine DUMETRIER cuprinde via, crama, precum și un hotel, un spa, un restaurant și o fermă care va fi folosită drept furnizor al restaurantului. În cadrul hotelului va exista un bar și o sală de conferințe, iar spa-ul va avea două saune, două săli de masaj, o baie turcească, o piscina interioară și una exterioară, amândouă încălzite.

În acest univers armonios şi durabil, dorim să oferim oaspeților noștri o experiență unică ce reunește vinul, gastronomia, arhitectura, natura, oamenii și cultura. 
 
Am acordat o atenție deosebită arhitecturii, astfel încât crama și restul complexului care se întind pe două hectare să se integreze în mod natural în peisajul dunărean. 

Via Domaine DUMETRIER este situată la o distanță de 7 km față de cramă, lângă malul Dunării, acoperind 2 dealuri pe o suprafață de 73 ha. Aceasta a fost plantată în anul 2011, protejând caracteristicile terroir-ului ales.

În acest mediu ecologic echilibrat, am integrat și soiuri mai rar plantate în România, precum Malbec, Mourvèdre și Semillon. Acestora li se adaugă soiuri clasice, precum Chardonnay, Sauvignon blanc, Merlot, Cabernet sauvignon, Syrah şi un soi românesc rar dar cunoscut, Negru de Drăgășani.

Dorim ca vita-de-vie sa transmita în compozitia strugurelui şi a vinului caracteristicile terroir-ului din care au fost protejate un maxim de componente. Strugurii noștri sunt culesi manual, sunt ecologici şi aplicam un minim de tratamente controlate prin verificarea zilnica a viei şi a condițiilor meteorologice. 

Fiecare vin Domaine DUMETRIER exprimă puritatea soiului, naturalețea fructului, expresia terroir-ului și trece printr-o riguroasă selecție internă. 

Construcția cramei va fi finalizată la sfârșitul anului 2022, iar hotelul, restaurantul și spa-ul își vor deschide porțile pentru oaspeți la sfârșitul anului 2024.

Tipuri de vin

  • Vin alb
  • Vin rose
  • Vin roșu

Alte sugestii

Domeniile Franco - Române

Crame

Crama Ferdi

Crame

Crama de Piatră

Cazare / Crame / Restaurante

Corcova Roy & Dâmboviceanu

Crame

Vinarte - Crama Castel Bolovanu

Crame