DespreVin

DespreVin

Organizator evenimente / Wine shop


Program

Deschis
Vezi programul

Address

Bucharest, Romania

Telefon

Despre

Când ai ocazia să vizitezi o cramă nu este doar un drum să bei niște vin. Bineînțeles, vinul este componentă esențială în a înțelege ce fac oamenii ăia acolo dar o vizită la o cramă este, sau poate fi, mult mai mult.

Când vizitezi o cramă descoperi poveștile locului, întâmplări amuzante sau dramatice petrecute de-a lungul timpului în vie, cunoști oamenii care sunt în spatele sticlei de vin pe care o consumi cu prietenii, descoperi vinificatorii care trăiesc vinurile pe care le creează și înțelegi că lupta lor cu via este reală și chiar dacă uneori reușesc să îmblânzească natura, de multe ori natura nu poate fi învinsă. Vinul este mai mult decât o băutură tocmai din cauza poveștilor din spate.

Când am gândit proiectul desprevin.ro l-am gândit tocmai pentru a pune umărul în a ajuta ca mesajul cramelor să ajungă la cât mai mulți oameni dar mai ales pentru a da ocazia entuziaștilor de vin să descopere și să experimenteze cramele pe cât de mult posibil pentru a le înțelege și de ce nu, pentru a se îndrăgosti de vinurile lor.

Ce facem noi pe desprevin.ro este o incursiune săptămânală în câte o cramă, prezentând interviuri, legende și cunoștințe despre oameni, locuri și vin. Voi veți putea comanda selecțiile de vinuri reprezentative făcute de Marina, veți primi notele de degustare ca și cum ar participa la o degustare ghidată, veți putea să vă alăturați inclusiv online pentru o degustare împreună, veți putea afla tot ce ati afla într-o vizită la cramă dar și mai mult, vă veți putea juca pentru că am adăugat și o componentă de joacă. În pachetele de vin, pe lângă sticle și fișe de degustare vom adauga un joc prin care vei putea câștiga puncte răspunzând la întrebări despre vin. Arome principale și secundare, aciditate și multe alte caracteristici adăugând astfel la experiența degustării și o componentă socială, chiar de la tine de acasă.

Te-am convins să mergi cu noi la crame?
Te așteptăm pe desprevin.ro, în fiecare săptămâna cu altă vizită, la altă cramă.

- Alex & Marina

Tip magazin

  • Online Shop only

Abonament la vin

  • mai multe tipuri de abonamente

Livrare

  • Romania

Tipuri de vin

  • Vin alb
  • Vin rose
  • Vin roșu
  • Vin de desert
  • Vin spumant

Alte produse

Photo Gallery

Alte sugestii

Original Liquor Store

Wine shop

Parmashop

Wine shop

Weinfest Medias

Organizator evenimente

DrinkStory Timișoara

Wine shop

DrinkStory Brașov

Wine shop