Crama Recaș

Crama Recaș


Address

DC66, Recaș 307340, Romania

Despre

Ocupăm primul loc pe piața vinurilor din România conform cifrei de afaceri din 2020, fiind, totodată, cel mai mare exportator de vinuri îmbuteliate din România (responsabil pentru circa 55% din tot vinul local ce ajunge peste graniţă).

Deținem parteneriate in mai multe țări, printre care: Anglia, Germania, Suedia, Statele Unite, Canada, dar şi Japonia, Coreea sau Malaezia.

Exploatăm o suprafață de aproximativ 1.150 de hectare de viță de vie situate în Recaș și Miniș, beneficiind de o capacitate de producție și stocare de aprox. 32.000.000 de litri pe an.

Vinificatorii noștri, Hartley Smithers (Australia) și Nora Iriarte (Spania) au fost incluși în anul 2020 în lista celor mai buni 100 de vinificatori de la nivel mondial, în urma clasamentului realizat de revista internațională de profil The Drinks Business.  Acoperim o plajă mare de segmente de piață, de la entry level (Schwaben Wein, Castel Huniade), la premium (Sole, Solo Quinta, Selene, Muse) și super-premium (Cuvee Uberland, La Stejari), impunând o diversitate gustativă a gamelor, de la albe, seci, proaspete sau baricate, până la spumante și vinuri de desert.

Din respect pentru vin și pentru consumatori, rămânem unul dintre producătorii români care s-au axat întotdeauna pe echilibrul dintre inovația tehnologică și investițiile în dezvoltarea oamenilor, în scopul continuării trendului setat de-a lungul timpului: cel al calității.

Tipuri de vin

  • Vin alb
  • Vin de desert
  • Vin rose
  • Vin roșu
  • Vin spumant

Turism viticol

  • Degustări de vin
  • Vizite cu degustare

Photo Gallery

Alte sugestii

Domeniile Franco - Române

Crame

Crama Ferdi

Crame

Crama de Piatră

Cazare / Crame / Restaurante

Corcova Roy & Dâmboviceanu

Crame

Vinarte - Crama Castel Bolovanu

Crame