Ziua Națională a Gastronomiei și Vinului din România (Dealu Mare)
Experiență gastronomică
Bilete:
460 RON
Gazdă:
Organizator:
Data și ora:
Despre
Ce spuneți de o călătorie în timp? În Resort Casa Timiș, Re-în-Vie o poveste interbelică!
Cu ocazia Zilei Naționale a Gastronomiei și Vinului din România, vă invităm să redescoperiți o #GastroXperiență unică. Pe 1 Octombrie, vom transforma vechile rețete boierești într-o experiență completă: meniu special, creat de Chef Nico Lontras și Chef Cătălin Petrescu, muzică live și vinurile premiate Casa Timiș.
Ducem mai departe moștenirea culturală, gastronomică și oenologică cu tradiție și rafinament.
460 ron/persoană
Program: 18:00-22:00
*Eveniment adults only
*Locurile pentru acest eveniment sunt limitate.
MENIU:
AMOUSE BOUCHE
Mini MBS
Pralina de branza horezu si caviar
Paine artizanala si crema de maduvioare cu usturoi
STARTER
Crema radauteana cu ou posat si trufe din Dealu Mare
MAIN COURSE 1
Pilaf de hrisca cu pesto de leustean si raci in sos de unt
MAIN COURSE 2
Mic de Wagyu cu mustar facut in casa si hrean ras
DESERTS
Bulz cu prune, sos din magiun de prune
Mini dulciuri de casa
Fiecarui preparat I se va asocia un vin Casa Timis. Bautura va fi in Sistem free-flow.
*Rezervările se garantează prin plata integrală în avans. Locurile anulate cu mai puțin de 7 zile înainte de data de începere a evenimentului nu se returnează.
*GastroXperiența se va desfășura între orele 18:00-22:00.
*Pentru întârzierile de peste 10 minute față de ora de începere comunicată, nu putem garanta servirea preparatelor. Meniurile sunt concepute pentru a vă putea garanta calitatea și savoarea preparatelor.
*Dacă aveți vreo intoleranță, vă rog să ne menționați în scris. Meniul este cel menționat în această oferta, nu se adaptează / modifică, respectăm însă anumite intoleranțe doar dacă ne sunt cunoscute în avans.
Cu ocazia Zilei Naționale a Gastronomiei și Vinului din România, vă invităm să redescoperiți o #GastroXperiență unică. Pe 1 Octombrie, vom transforma vechile rețete boierești într-o experiență completă: meniu special, creat de Chef Nico Lontras și Chef Cătălin Petrescu, muzică live și vinurile premiate Casa Timiș.
Ducem mai departe moștenirea culturală, gastronomică și oenologică cu tradiție și rafinament.
460 ron/persoană
Program: 18:00-22:00
*Eveniment adults only
*Locurile pentru acest eveniment sunt limitate.
MENIU:
AMOUSE BOUCHE
Mini MBS
Pralina de branza horezu si caviar
Paine artizanala si crema de maduvioare cu usturoi
STARTER
Crema radauteana cu ou posat si trufe din Dealu Mare
MAIN COURSE 1
Pilaf de hrisca cu pesto de leustean si raci in sos de unt
MAIN COURSE 2
Mic de Wagyu cu mustar facut in casa si hrean ras
DESERTS
Bulz cu prune, sos din magiun de prune
Mini dulciuri de casa
Fiecarui preparat I se va asocia un vin Casa Timis. Bautura va fi in Sistem free-flow.
*Rezervările se garantează prin plata integrală în avans. Locurile anulate cu mai puțin de 7 zile înainte de data de începere a evenimentului nu se returnează.
*GastroXperiența se va desfășura între orele 18:00-22:00.
*Pentru întârzierile de peste 10 minute față de ora de începere comunicată, nu putem garanta servirea preparatelor. Meniurile sunt concepute pentru a vă putea garanta calitatea și savoarea preparatelor.
*Dacă aveți vreo intoleranță, vă rog să ne menționați în scris. Meniul este cel menționat în această oferta, nu se adaptează / modifică, respectăm însă anumite intoleranțe doar dacă ne sunt cunoscute în avans.