Wine & Dine: Caii de la Letea (Bucuresti)
Experiență gastronomică
Bilete:
250 RON
Gazdă:
Aleea Pescăruș 1, București 011851, Romania
Organizator:
Dates And Hours:
Despre
Te invităm să te alături nouă pentru o seară de rafinament culinar și descoperiri vinicole! Într-un cadru elegant și plin de farmec la Pescăruș Herăstrău, ne vom bucura de o selecție excepțională de vinuri, iar crama vedetă va fi Caii de la Letea.
Savurează cele mai bune vinuri alături de mâncăruri pregătite cu atenție de către Chef, toate într-o ambianță relaxantă și prietenoasă.
Rezervă-ți locul acum și pregătește-te pentru o seară memorabilă de Wine & Dine! ✨
𝗠𝗘𝗡𝗜𝗨
Welcome Drink – Lansare Spumant Românesc
Aligote Caii de la Letea Princeps, Sarica Niculițel, Dobrogea
asociat cu
Carpaccio de vită cu trufe, cu Raffaello în crustă de nuci coapte
Rose Caii de la Letea Princeps, Sarica Niculițel, Dobrogea
asociat cu
Spigola cu pasta di gamberi, acompaniat de un risotto cu pesto de baby spanac și compot de roșii cherry
Cabernet Sauvignon & Fetească Neagră, Caii de la Letea Princeps, Sarica Niculițel, Dobrogea
asociat cu
Fondant din mușchi de vită, servit alături de o clătită verde umplută cu ciuperci parfumate și sos de foie gras
Limoncello asociat cu Raffaello tiramisu & foiță de ciocolată și fructe de pădure
Preț meniu - 250 RON
Savurează cele mai bune vinuri alături de mâncăruri pregătite cu atenție de către Chef, toate într-o ambianță relaxantă și prietenoasă.
Rezervă-ți locul acum și pregătește-te pentru o seară memorabilă de Wine & Dine! ✨
𝗠𝗘𝗡𝗜𝗨
Welcome Drink – Lansare Spumant Românesc
Aligote Caii de la Letea Princeps, Sarica Niculițel, Dobrogea
asociat cu
Carpaccio de vită cu trufe, cu Raffaello în crustă de nuci coapte
Rose Caii de la Letea Princeps, Sarica Niculițel, Dobrogea
asociat cu
Spigola cu pasta di gamberi, acompaniat de un risotto cu pesto de baby spanac și compot de roșii cherry
Cabernet Sauvignon & Fetească Neagră, Caii de la Letea Princeps, Sarica Niculițel, Dobrogea
asociat cu
Fondant din mușchi de vită, servit alături de o clătită verde umplută cu ciuperci parfumate și sos de foie gras
Limoncello asociat cu Raffaello tiramisu & foiță de ciocolată și fructe de pădure
Preț meniu - 250 RON
Fotografii
Alte sugestii
6 Ian
WSET Level 1 in Wines (Online)
Cursuri despre vin (online)
Începe la 09:00
|
Cluj-Napoca, Romania
6 Ian
WSET Level 2 in Wines (Online)
Cursuri despre vin (online)
Începe la 09:00
|
Cluj-Napoca, Romania