
Weekend vegetarian – hrană sănătoasă la conac (Berca)
Experiență gastronomică



Vineri, 06 Octombrie 2023
- Duminică, 08 Octombrie 2023
17:00 - 12:00
17:00 - 12:00
Despre
Vă invităm să luați parte la o experiență culinară inedită, bazată pe produse proaspete din gospodăria proprie, dar și locale, într-un spațiu boem din frumoasa regiune buzoiană.
Vă propunem un weekend cu hrană sănătoasă, cu liniște și conectare la natură.
Descrierea ofertei:
Vă propunem un weekend cu hrană sănătoasă, cu liniște și conectare la natură.
Descrierea ofertei:
- 1 x Cină Slow Food (3 aperitive, 1 fel principal, 1 desert)
- 1 x Cină dinamică (3 aperitive, 1 fel principal, 1 desert)
- Mic dejun vegetarian - sâmbătă (tip bufet)
- Brunch vegetarian duminică
- Morning Yoga (opțional)
- E-bike tour (opțional)
- Atelier de gătit
- Cazare (2 adulți)
Program:
Vineri
14:00 - 19:00 Sosire la conac
19:30 Welcome drink, prezentarea conceptului Slow Food
Cina Slow Food va fi pregătită de chef Juranda, gazda dumneavoastră
Sâmbătă
8:00 - 8:50 Morning Yoga (opțional)
9:00 - 10:00 Bufet mic dejun
13:00 – 14:00 Prânz sănătos
Timp liber (Opțional E-bike Tour / Vizita la Ciolanu la manastire / Tabăra de sculptură/ Green Terra Spa Măgura)
17:00 Atelier de gătit cu cină
Pentru degustarea de vinuri din zona Dealu Mare și ale regiuni ale țării, am invitat un somelier care vă va prezenta 4 varietăți de vinuri premium
Duminică
10:00 Slow Food Brunch
Menționăm că programul este unul informativ și poate suferi modificări. Pentru activitățile opționale, vă rugăm să solicitați înscrierea în momentul rezervării camerei (info@terracarpatica.com)
Vineri
14:00 - 19:00 Sosire la conac
19:30 Welcome drink, prezentarea conceptului Slow Food
Cina Slow Food va fi pregătită de chef Juranda, gazda dumneavoastră
Sâmbătă
8:00 - 8:50 Morning Yoga (opțional)
9:00 - 10:00 Bufet mic dejun
13:00 – 14:00 Prânz sănătos
Timp liber (Opțional E-bike Tour / Vizita la Ciolanu la manastire / Tabăra de sculptură/ Green Terra Spa Măgura)
17:00 Atelier de gătit cu cină
Pentru degustarea de vinuri din zona Dealu Mare și ale regiuni ale țării, am invitat un somelier care vă va prezenta 4 varietăți de vinuri premium
Duminică
10:00 Slow Food Brunch
Menționăm că programul este unul informativ și poate suferi modificări. Pentru activitățile opționale, vă rugăm să solicitați înscrierea în momentul rezervării camerei (info@terracarpatica.com)
Alte sugestii
5 Oct
Zacuște Balcanice, Pâini Vinuri și povești (București)
Experiență gastronomică
Începe la 19:00
|
Strada Romulus 23, București 023985, Romania