Weekend 1 Decembrie la Conacul Grigorescu (Dealu Mare)
Experiență gastronomică
Gazdă:
Organizator:
Data și ora:
Despre
La Conacul Grigorescu, sărbătorim Ziua Națională a României, în modul reinterpretat cu care v-am obișnuit. Pregătim la foc molcolm, in Slow Food mood, cele mai bune preparate din ingrediente locale, pregătite de către Chef Juranda.
Armonia gusturilor o veți savura în tihnă, iar discuțiile vor fi dirijate curajos de vinurile noastre. Vă invităm să parcurgeți programul iar pentru rezervări vă așteptăm cu drag!
Program:
Joi 1 Decembrie, Check-in: începând cu ora 14.00
19.30 Welcome drink, Cina festivă de 1 Decembrie (cu produse tradiționale și reinterpretate în stil Slow Food din gospodăria proprie și de la producători locali)
Vineri: bufet mic dejun; opțional excursii în Ținutul Buzăului
19.3o Cină internațională – Tapas, Mezze & Co. – reinterpretată cu produse locale
Sâmbătă: bufet mic dejun; opțional excursii in Ținutul Buzăului
16.00, vin fiert, muzică și degustare de brânzeturi și mezeluri buzoiene și de peste hotare la Pool Bar
19.3o Cină surpriză 3-feluri
Duminică: Bufet mic dejun, check-out ora 11.00
Oferta cuprinde:
3 nopți cazare în regim demipensiune
1 x welcome drink
2 x cina
3 x bufet mic dejun
1 x cina festivă 1 decembrie
1 x vin fiert și platou de brânzeturi și mezeluri la Pool Bar
Tarifele difera in functie de tipul de camera ales si le gasesti aici.
Armonia gusturilor o veți savura în tihnă, iar discuțiile vor fi dirijate curajos de vinurile noastre. Vă invităm să parcurgeți programul iar pentru rezervări vă așteptăm cu drag!
Program:
Joi 1 Decembrie, Check-in: începând cu ora 14.00
19.30 Welcome drink, Cina festivă de 1 Decembrie (cu produse tradiționale și reinterpretate în stil Slow Food din gospodăria proprie și de la producători locali)
Vineri: bufet mic dejun; opțional excursii în Ținutul Buzăului
19.3o Cină internațională – Tapas, Mezze & Co. – reinterpretată cu produse locale
Sâmbătă: bufet mic dejun; opțional excursii in Ținutul Buzăului
16.00, vin fiert, muzică și degustare de brânzeturi și mezeluri buzoiene și de peste hotare la Pool Bar
19.3o Cină surpriză 3-feluri
Duminică: Bufet mic dejun, check-out ora 11.00
Oferta cuprinde:
3 nopți cazare în regim demipensiune
1 x welcome drink
2 x cina
3 x bufet mic dejun
1 x cina festivă 1 decembrie
1 x vin fiert și platou de brânzeturi și mezeluri la Pool Bar
Tarifele difera in functie de tipul de camera ales si le gasesti aici.
Alte sugestii
8 Mai
"The Real Taste of Transylvania" - 10 hands fine bistro experience (Bucuresti)
Experiență gastronomică
Începe la 19:00
|
Bulevardul Poligrafiei 1c, București 013704, Romania
15 Mai
Dumicați cu bule (București)
Experiență gastronomică
Începe la 19:00
|
Strada George Vraca 4, București 030167, Romania
24 Mai
Conferința Slow Food România & Piața Artizanilor (Buzău)
Conferințe Vin & Gastronomie
Începe la 10:00
|
Buzău, Romania
4 Mai
Caii de la Letea la Juno Wine Garden (Brașov)
Degustare de vin
Începe la 18:00
|
Strada După Ziduri, Brașov 500026, Romania