VIN cu prieteni la Medusa! (Vama Veche)

VIN cu prieteni la Medusa! (Vama Veche)


Gazdă:
Vama Veche 907163, Romania
Organizator:
Data și ora:

Despre

Zeci de vinuri degustate și votate de cei prezenți, întreceri amicale - cu premii! - între pasionații de vin care-și aduc sticlele preferate ca să-i convingă pe ceilalți de valoarea lor.

E un week-end de voie bună la Vila Medusa, în Vama Veche - “joie de vivre”, cum i-ar zice “notre bucătaire" Ciclopelu’, atunci când ar vorbi franceza. Cu borș de pește, cu pești mari și mici de Marea Neagră (y compris hamsie sau guvizi), cu salate și fripturi de porc. E… "VIN cu prieteni la Medusa! Facem lista" - adică aducem muuulte vinuri, le gustăm pe toate și votăm primele clasate pentru lista / meniul de vinuri din sezonul viitor (stați pe pace, aducem și vinuri roșii, să știm ce bem la iarnă). Să nu uităm: AVEM ȘI DJ pe lângă piscină! ATENȚIE: au acces la degustări DOAR cei cazați la Oneiro sau Medusa, ok?!

Cine NE bucură?

Vineri seara: vor da de băut câțiva amici pasionați de vin, cărora le place să-și etaleze priceperea și preferințele aducând vinuri din colecția personală. Dintre ei, echipa care va întruni cele mai multe voturi din partea audienței va câștiga un pachet similar pentru primăvara 2023 și va avea o poză de onoare pe peretele restaurantului. Dar vor mai fi și alte premii. Apropo, dacă citești asta și CREZI că te pricepi, TE POȚI ÎNSCRIE ȘI TU! Vezi la finalul acestui text pachetele disponibile (nu contează dacă ești profesionist sponsorizat de o cramă sau dacă “vii de-acasă” cu vinul preferat, doar să anunți).

Sâmbătă după-amiază: răsfățul va fi asigurat de mai multe crame ambițioase, care au înțeles că "cel mai bun vin e VIN CU PRIETENI" (la Medusa 🥳) și vor să-și prezinte creațiile în fața amicilor noștri.

Cine SE bucură?
Prietenii cazați la Vila Medusa și Vila Oneiro - locurile sunt extrem de limitate, în total 21 de camere duble și 4 apartamente. Se vor mai bucura și prietenii care vor trece pragul Vilei pe întreaga durată a sezonului 2023 - fiindcă pe baza voturilor publice de acum se va creiona meniul de vinuri de anul viitor! Vinurile listate vor fi semnalizate în meniu ca fiind “favoritele prietenilor cazați la Medusa, cele mai votate”.

Cum ziceam, există puține pachete (cazare 2 nopți, de vineri până duminică, 2 cine + 1 prânz + zecile de vinuri degustate). 
Costul unui pachet este de 1.000 lei / 2 persoane în cameră dublă. 
La apartamente (2 camere, adică 4 adulți sau cum vreți), cazarea costă 800 lei / apartament + câte 250 lei toate cele 3 mese enumerate / fiecare persoană cazată astfel. 

Primul venit, primul servit (rezervați cât mai repede, că deja 3 camere s-au dat în timp ce apropiații au citit peste umăr ce scriam aici!).

Rezervări la: stancu_adrian@yahoo.com sau telefon 0725.690.104 (prietenul Vali) 

Eveniment organizat de Cezar Ioan & Vinul.ro la Vila Medusa (Vama Veche)