Degustare Cabernet Franc: Argentina, Bulgaria, Franța & România (București)

Degustare Cabernet Franc: Argentina, Bulgaria, Franța & România (București)


Bilete:

320 RON

Gazdă:


Calea Victoriei 37B, București 010061, Romania

Organizator:

Data și ora:

Despre

Dacă soiul Cabernet Sauvignon este astăzi extrem de cunoscut în întreaga lume, supranumit „soiul rege” și cultivat în multe țări, soiul Cabernet Franc nu are aceeași faima și nu pare să i se facă dreptate. Și e păcat, fiind un soi ce da vinuri extraordinare, însă mai greu de găsit.

Am studiat piața, am încercat cât de multe vinuri din soiul Cabernet Franc și pe 20 martie 2024 te invit la următoarea degustare din seria Winesday Specials: „Degustare de Cabernet Franc din Argentina, Bulgaria, Franța și România”. Degustarea de vin se va face în orb.

Originar din regiunea Libournais în Bordeaux, Cabernet Franc este astăzi cel de-al șaselea tip de strugure roșu ca și întindere a plantațiilor în Franța. Este folosit în special în cupaje unde aduce note fructate. Spre deosebire de soiul Cabernet Sauvignon, vinurile din Cabernet Franc sunt mai puțin corpolente, au o culoare mai puțin intensă și sunt mai puțin taninoase. Ca și notă distinctivă, vinurile din Cabernet Franc pot avea note ierboase (ex. ardei gras verde) când strugurii nu sunt foarte copți, însă atunci când strugurii sunt culeși la maturitate deplină vinul rezultat are note florale, căpșuni, zmeură și violete.

Astfel, pe 20 martie 2024 la ora 18:30 îți dau întâlnire la restaurantul Winestone Victoriei 37 (în cadrul Novotel Bucharest Hotel) pentru a încerca 6 vinuri din soiul Cabernet Franc. Degustarea va fi însoțită de un meniu de mâncare format din platouri de aperitive și platouri de feluri principale.

Data: 20 martie 2024
Ora: 18:30 – 21:30
Locație: Winestone Victoriei 37, Calea Victoriei nr.37B, Sector 1, București (în cadrul Hotel Novotel, la parter; zona metrou Universitate).


Program:
18:30 – 19:00 sosirea participanților
19:00 – 21:00 degustarea a 6 vinuri din soiul Cabernet Franc însoțite de meniu (aperitiv + fel principal)
21:00 – 21:30 networking

Tarif: 320* lei/persoana
* cei care au participat la cel puțin 4 degustări Winesday Specials au un tarif special la fiecare degustare începând cu cea de-a cincea – de data aceasta primesc o reducere de 5% aplicabilă la tariful de mai sus.

Tariful include:
  • acces la degustarea a 6 vinuri
  • meniu de mâncare semnat de restaurantul Winestone
  • apă plată
Important: Accesul la eveniment va fi posibil celor care au achiziționat biletele și au primit confirmare scrisă pe email.

Inscrierile se pot face aici: https://bit.ly/DegustareCabernetFrancdin4tari

Important:
  • Numărul maxim de participanți este limitat la 16 persoane.
  • Numărul minim de participanți pentru a se putea realiza degustarea este 10 persoane.
  • Rezervarea locurilor confirmate și achitate nu poate fi anulată cu mai puțin de 10 de zile calendaristice înainte de data evenimentului. Astfel, sumele achitate nu vor fi returnate în cazul în care retragerea se face cu mai puțin de 10 de zile calendaristice înainte de eveniment (în acest caz penalizarea este de 100% din suma achitată).
  • Ne rezervăm dreptul de a face orice modificări necesare pentru a asigura siguranța tuturor participanților precum și desfășurarea degustării de vin în cele mai bune condiții.
Evenimentul se adresează exclusiv persoanelor peste 18 ani.