Pe cărările Dobrogei - HIKE, BIKE, WINE! (Dobrogea)

Wine & Sports

Data și ora:
Vineri, 26 Mai 2023 - Duminică, 28 Mai 2023
19:00 - 17:00
Gazdă:
STR.STRAJA NR.16, Somova 827210, Romania
Organizator:

Despre

Pământ vechi, de milenii, la margine de mare, fascinant tărâm al contrastelor, locuit din timpuri străvechi de triburi geto-dace, mai târziu favorizat ţărm al civilizaţiei greceşti, care îşi trimite aici familii întregi de negustori, meşteşugari, ostaşi şi marinari, Dobrogea este astăzi un areal cu un uriaş potenţial turistic.

Istorie, spectacol de lumina si culoare generat de razele blande ce scalda marea se opresc asupra viilor incarcate cu struguri ale Cramei La SAPATA.

La sfarsitul acestei primaveri ne reintalnim pentru un eveniment special, intr-o noua ediție BIKE&WINE de weekend, in Dobrogea.

Incepem weekendul cu un traseu de ~35 de km pe cararile Dobrogei, pe dealurile Niculițelului, aproape de viile SARICA NICULIȚEL, inconjurați de natură.

Dupa pranz, poposim la Crama La Sapata pentru povesti locale cu vin si bunatati locale.
Duminică ne vom bucura de o experiență in drumetie pe Culmea Pricipanului, in Muntii Macin.

In 2 zile vom combina ciclismul cu drumetia într-un loc natural special, unde veți experimenta cultura locală, gastronomia locala și stilul de viață unic dobrogean.

Pentru inscrieri si mai multe detalii, va rugam sa ne trimiteti un mail pe adresa home@carpatbike.ro sau pe whatsapp la +40740166791.

Va asteptam!