Degustare Thesaurus - intalnire cu David Lockley (Bucuresti)

Degustare de vin

Data și ora:
Bilete:
220 ron
Gazdă:

Strada Puțul de Piatră 10, București 030167, Romania
Organizator:

Despre

Private Wine va invita in noua locatie din str. Putul de Piatra nr 10 ( la 200 m de Piata Victoriei spre Piata Romana) la o serie prezentari de crame romanesti, serie ce se numeste “La pahar prin Romania”.

Aceasta a 4-a oprire este in Banat din nou, mai exact in Dealurile Silagiului, acolo unde cativa romani si un sud-african cauta tezaurul.
Pana sa gaseasca unul ca-n povesti, au gasit tot in pamant tezaurul care s-a transformat in vin. Si nu oricum ci in vinuri mari.

Crama Thesaurus, avandu-l ca oenolog pe David Lockley, un personaj extrem de profesionist, dar in acelasi timp un tip pasional, vesel si cu care te imprietenesti fara probleme, imediat, are in plantatie o suprafata mica (aprox 5 ha) dar nu-si propune nicicum sa faca vinuri de volum ci vinuri perfect lucrate.

Ce cauta David prin Banat, ce vrea el sa faca, cum vede vinurile, dar pe cele romanesti? Toate astea sunt intrebari la care cu siguranta primim raspuns la intalnire.

Va fi una din rarele intalniri cu David Lockley , el fiind teribil de discret sau mai reticent sa apara pe la "Capitala", asadar ocazii nu sunt la tot pasul si ii multumim ca vine la noi.

Vom avea:
1. AMADOC Riesling 2021 - noutate
2. SB Single vineyard 2021 - noutate
3. Verticala de AMADOC Pinot Noir:
- 2013 (din rezerva enologului)
- 2019
- 2020
- 2021 - premiera
4. Verticala de RESERVA:
- 2016
- 2017
- 2018

Asadar 9 vinuri, care ne vor arata cum a evoluat crama dar si ce potential au vinurile lor, ghidati de David Lockley cu care in mod sigur ne vom distra minunat.

Ca de obicei vom avea suport culinar, poate chiar mai mult decat atat si va asteptam la o seara relaxata si vesela, dar de calitate.

Costul participarii este de 220 lei iar pentru membrii Clubului Private Wine costul este de 200 lei.

Inscrierile se fac pana marti 21 martie 2023 inclusiv, numai la mihai.nicolici@privatewine.ro si vor fi disponibile maxim 30 locuri !!!