Curs de degustare a vinurilor WSET Level 3 (Bucuresti)

Curs de degustare a vinurilor WSET Level 3 (Bucuresti)

Cursuri despre vin

Bilete:

990 euro

Gazdă:

Bucharest, Romania

Data și ora:

Despre

Curs WSET Level 3 in wines vă oferă poate cea mai profundă și cuprinzătoare dezvoltare de cunoștințe despre vin! Abordarea se construiește pe informațiile primite la celelalte două cursuri WSET, cu un focus intens pe degustarea de vinuri în mod sistematic și profesionist.

Acest curs acoperă majoritatea soiurilor de struguri și a stilurilor de vin din întreaga lume, și explorează în amănunt factorii care influențează stilul, calitatea și prețul unui vin.

Este un mediu de învățare ideal pentru pasionații de vin care vor să devină maeștri ai propriei lor pasiuni! Cu ajutorul cursului nostru puteți obține cunoștințe de top despre vin, puteți înțelege metodele de diferențiere a vinurilor internaționale, a calității lor și a prețului lor corect.

Am creat un curs care îi califică pe cei care activează în industria vinului și le dă autoritatea și încrederea să ia decizii corecte în diferite situații din business. Este un generator de abilități în consultanță pentru managementul HoReCa sau pentru clienți și selecțiile lor de vin.

Acest certificat este unul dintre cele mai populare reușite la nivel mondial recunoscute în industria vinului și este un document extrem de util pentru cei care vor să lucreze în străinătate pe diverse poziții din domeniu.

Cursul are loc timp de 5 zile intense, dimineața și după-masă, de la 9:00 la 5:00.

Ce vei învăța?
 • Cum să degustați vinuri și să evaluați calitatea, identitatea, prețul folosind nivelul 3 WSET de Abordare Sistematică în Degustare ( Systematic Approach to Tasting Wine® – SAT)
 • Factorii cheie în producția vinului: locație, creșterea viței-de-vie, vinificare, maturare, îmbuteliere.
 • Caracteristicile cheie ale principalelor: Vinuri liniștite ale lumii, Vinuri spumante ale lumii, Vinuri fortificate ale lumii
 • Cum să aplicați nivelul personal de cunoaștere și înțelegere a vinului în luarea unor decizii de încredere pentru recomandări, consultanță etc.
 • Cum să depozitați și să serviți vinul
 • Cum să asociați vinul cu diferite preparate culinare
Pret: 990 euro

Vă atragem atenția că reexaminarea și neprezentarea la examen atrag costuri suplimentare.
Taxă de reexaminare – teorie și degustare : €200
Taxă de reexaminare – doar teorie : €150
Taxă de reexaminare – doar degustare : €80
Neprezentare la examen : 150 lei

Înscrierea devine finală după emiterea facturii și încasarea banilor. Plata poate fi efectuată prin virament bancar sau cu ajutorul cardului bancar.

Ce este inclus?
 • Un suport de curs avansat
 • Ghid de studiu complet (cu hărți, întrebări exemplu, note de degustare)
 • Card de degustare laminat.
 • Materiale de suport
 • Partea de formare și educare pe subiectele dedicate vinului
 • Oportunitatea de a degusta peste 80 de vinuri diferite
 • Taxe de examinare
 • Apă pentru împrospătarea palatului
 • Cheltuieli de curierat (pentru pachetul de studiu si diploma)
Examen
Pentru a dobândi calificarea studenții trebuie să susțină cu succes un examen compus dintr-un test cu 50 de întrebări cu posibilități multiple de răspuns, un set de întrebări cu răspunsuri scurte de redactat precum și un test de degustare în orb a două vinuri. Un procent de 55% este necesar pentru a promova examenul.

Se recomandă un program individual de studiu de 60 de ore în plus față de prezența la curs. Studenților li se recomandă cu încredere să parcurgă acest timp individual de studiu în pregătirea cursului. Toți participanții care promovează examenul vor primi o diplomă și insignă WSET.

Condiții de înscriere
Vîrsta de 18 ani împliniți la data înscrierii, promovarea cursului WSET Level 2 sau dovada unui nivel de cunoștințe echivalente.Dacă aveți întrebări, vă rog să ne contactați.

Cursul are loc in Bucuresti. Locatia exacta va fi anuntata direct celor care se inscriu.