TRAWIS - Transylvania Wine School

Organizator evenimente


Address

Strada Principala 456 E, Feleacu 407270, Romania

Despre

Transylvania Wine School este un furnizor de cursuri de degustare a vinurilor aprobată de către organizația internațională Wine and Spirit Education Trust (WSET).

Suntem abilitați să vă oferim trei nivele de excelență în vin și spirtoase prin programul WSET: Nivelul 1 ”Award in Wines”, Nivelul 2 ”Award in Wines and Spirits” și Nivelul 3 ”Award in Wines and Spirits”. De asemenea, organizăm cursuri de degustare introductive, avansate și adaptate nevoilor clienților.

Cursurile se organizează în principal în Cluj, București, dar la cerere și în alte orașe din România.

Angajamentul și cunoștințele noastre reprezintă baza unui program special care este, în același timp, informativ, provocator și niciodată intimidant.

Fie că sunteți expert în vin, un pasionat curios sau un simplu consumator aflat la începutul călătoriei în lumea vinului, Transylvania Wine School vă oferă o abordare sistematică perfectă în a vă dezvolta cunoștințele despre vin până la nivelul la care dumneavoastră doriți să ajungeți. Cursurile noastre sunt concepute pentru persoanele care activează în industria vinului, restaurante, hoteluri, colecționari de vinuri și entuziaști care vor să-ți îmbogățească paleta de cunoștințe despre vin.

Evenimente cu Vin

  • Cursuri despre vin

Evenimente ce urmează

Alte sugestii

GoodWine

Organizator evenimente

Laura and Wine

Organizator evenimente

A46

Organizator evenimente

Walking Tours Medias

Organizator evenimente

Vin la Brasov

Organizator evenimente