8 Iulie - Gramofon Jazz & More at Crama Gramofon (Dealu Mare)

8 Iulie - Gramofon Jazz & More at Crama Gramofon (Dealu Mare)


Bilete:

350 ron

Gazdă:


Mocești, Romania

Organizator:

Data și ora:

Despre

Fuziunea Cramei Gramofon cu muzica jazz se întâmplâ cu ajutorul virtuozului trompetist Alex Sipiagin și a grupului muzical Gramofon Special Crew pe data de 8 Iulie 2023 la cramă, în satul Mocești, comuna Iordăcheanu. Începând cu ora 14:00 ne vom delecta cu platouri bogate de brânzeturi și mezeluri, live cooking cu pește și fructe de mare proaspete, platouri cu vită și cărnuri alese, iar apoi, tarte de casă. Toate vor fi îmbinate cu vinul aromat Gramofon și asezonate cu muzică live.

Alex Spiagin este un nume cunoscut în scena jazz-ului și este unul din cei mai creativi muzicieni contemporani pe plan mondial. S-a stabilit la New York în 1990 după câștigarea Concursului Internațional Louis Armstrong în Washington DC și a colaborat cu artiști precum Michael Brecker, Chris Potter, Eric Clapton, Deborah Cox, George Gruntz, Thelonious Monk Big Band sau cu legendarul producător Phill .

A înregistrat peste 15 albume ca solist și a participat ca invitat la numeroase proiecte conduse de cei mai importanți muzicieni ai scenei mondiale de jazz. Colaborările sale au fost încununate cu numeroase premii, inclusiv un Grammy. De asemenea, este apreciat ca profesor universitar la New York University (NYU) și susține cursuri la Conservatorul din Amsterdam și Academia de Muzică din Basel.

Gramofon Special Crew este un proiect nou inițiat de fondatorul cramei Gramofon, saxofonistul Marcel Pas și trompetistul Sebastian Burneci, leaderul Bucharest Jazz Orchestra și prim - trompetistul Big Band-ului Radio România.

Inițiativei muzicale se alătura pianistul Johnny Bica, trombonistul Florian Radu, percuționistul Dan Incrosnatu și cântăreața Ioana Constantin.

Grupul nou vă invită să ascultați în prima audiție propriile aranjamente inedite și unice ale celor mai faimoase piese de jazz, pop și piese originale. 

Vom asista la debutul muzical al co-proprietarului cramei, Marcel Pascu, pe scena Gramofon Wine.

Mark the date: 8 Iulie 2023