4 hands dinner de Ziua naţională a gastronomiei şi vinului românesc (Cund, Transilvania)
Experiență gastronomică
Gazdă:
Organizator:
Data și ora:
Despre
Jonas Schafer si Roland Birr vor gati impreuna o cina la 4 maini pentru a marca sarbatoarea gastronomiei si vinurilor romanesti.
Oaspetii Valea Verde se vor delecta cu o cina cu 7 preparate ce aduc in fata traditia si gustul romanesc, prin filtrul viziunii si creativitatii a doi chefi de origine germana, ambii profund indragostiti de Romania si de gastrononia autohtona.
Tarife
Oaspetii Valea Verde se vor delecta cu o cina cu 7 preparate ce aduc in fata traditia si gustul romanesc, prin filtrul viziunii si creativitatii a doi chefi de origine germana, ambii profund indragostiti de Romania si de gastrononia autohtona.
Tarife
- Cina cu 7 preparate – 200 lei/persoana
- Asociere de vinuri pentru cina cu 7 preparate – 150 lei/persoana
Locurile din restaurant si gradină sunt limitate, de aceea, rezervarile efectuate in prealabil sunt obligatorii. Pentru rezervari, va rugam sa ne sunati la +4037.1237.117.
Alte sugestii
19 Apr
Cycling escape in Bulgaria: Balchik, Varna, Wineries & Black Sea (Bulgaria)
Wine & Sports
Începe la 18:00
|
Varna, Bulgaria
20 Apr
Curs de degustare a vinurilor WSET Level 1 (Cluj)
Cursuri despre vin
Începe la 09:00
|
Cluj County, Romania