Dobrogea in bucate La Liman - cu vechi si nou by Ileana Braniste (Tulcea)
Gastronomy Experience
Tickets:
220 RON
Location:
Strada Portului 28A, Tulcea 820243, Romania
Organizer:
Dates And Hours:
About
Vă invităm la o excepțională interpretare a Dobrogei multietnice în viziunea Chef Ileana Braniște, invitată specială a restaurantului La Liman pentru a-i delecta pe oaspeții serii festive de deschidere a evenimentului “Vinuri și bucate dobrogene”!
Alături de vinuri din regiune - de la Crama Histria, Crama Rasova, Domeniul Bogdan și Via Viticola Sarica Niculițel - atent asociate cu aromele și gusturile preparatelor gastronomice, vom avea un regal al ingredientelor și rețetelor din întreaga regiune, prezentate într-o surprinzătoare notă modernistă:
• șuberek, lapți și icre cu pudră de alge
• supă groasă & aromată de raci
• tochitură de porc cu midii
• sărmăluțe de berbecuț cu tomate coapte și vânătă confiată
• “dobrogeană” cu brânzeturi maturate și fructe confiate
Seara va fi animată de cei doi organizatori ai evenimentului, amfitrionii Cosmin Dragomir și Cezar Ioan, inițiatori ai demersurilor care au condus la instaurarea prin lege a unei Zile naționale pentru gastronomia și vinurile din România și organizatori ai Congresului regional de gastronomie dobrogeană care se va desfășura în data de 19 octombrie în aceeași locație, cu participarea unor speakeri de marcă, pe subiecte de interes pentru brandul regional dobrogean și cu dezbateri despre produsele gastronomice identitare și despre metodele de valorificare superioară a acestora.
Prețul unui bilet este 220 lei. Locurile sunt limitate, rezervările sunt insistent recomandate.
Pentru detalii și rezervări, tel: 0747 198 744.
Alături de vinuri din regiune - de la Crama Histria, Crama Rasova, Domeniul Bogdan și Via Viticola Sarica Niculițel - atent asociate cu aromele și gusturile preparatelor gastronomice, vom avea un regal al ingredientelor și rețetelor din întreaga regiune, prezentate într-o surprinzătoare notă modernistă:
• șuberek, lapți și icre cu pudră de alge
• supă groasă & aromată de raci
• tochitură de porc cu midii
• sărmăluțe de berbecuț cu tomate coapte și vânătă confiată
• “dobrogeană” cu brânzeturi maturate și fructe confiate
Seara va fi animată de cei doi organizatori ai evenimentului, amfitrionii Cosmin Dragomir și Cezar Ioan, inițiatori ai demersurilor care au condus la instaurarea prin lege a unei Zile naționale pentru gastronomia și vinurile din România și organizatori ai Congresului regional de gastronomie dobrogeană care se va desfășura în data de 19 octombrie în aceeași locație, cu participarea unor speakeri de marcă, pe subiecte de interes pentru brandul regional dobrogean și cu dezbateri despre produsele gastronomice identitare și despre metodele de valorificare superioară a acestora.
Prețul unui bilet este 220 lei. Locurile sunt limitate, rezervările sunt insistent recomandate.
Pentru detalii și rezervări, tel: 0747 198 744.
Similar Suggestions
22 Feb
Curs de inițiere în lumea brânzeturilor (București)
Wine & Cheese Tasting
|
Masterclass
Starts at 11:00
|
Calea Victoriei 37B, București 030167, Romania
6 Jan
WSET Level 1 in Wines (Online)
Wine courses (online)
Starts at 09:00
|
Cluj-Napoca, Romania