TheWinederers

TheWinederers

Organizator evenimente / Wine shop


Program

Deschis
Vezi programul

Address

Bucharest, Romania

Despre

„The Winederers – Passionate Wine Wanderers” este un proiect început din pasiunea pentru vin și călătorii, lucruri simple care ne aduc bucurie.

Am început să descoperim vinul prin călătorii în superbele zone viticole ale Europei, iar asta ne-a motivat să învățăm cât mai multe despre vin, să participăm și să susținem degustări, să discutăm despre crame și lumea vinului, dar întâi de toate să ne bucurăm de o sticlă de vin fain împreună cu prietenii.

Ne propunem să rătăcim pe „potecile vinului” și să aducem pe piața din România vinuri care merită descoperite, de la crame boutique sau crame mai puțin cunoscute, pe care le selectăm cu atenție după ce am degustat vinurile și am cunoscut oamenii din spatele lor.

Chiar și atunci când nu putem călători, vinul deschide pentru noi toți o lume a călătoriilor emoționale către zona unde a fost făurit, unde solul și clima specifice împreună cu munca oamenilor din vie și cramă l-au șlefuit. Vinul reprezintă totodată o experiență senzorială care ne aproprie de amintirile, stările, gusturile pe care le-am experimentat anterior și care revin subit atunci când le regăsim într-un pahar cu vin bun.

Vrem să împărtășim cu voi povestea vinurilor pe care le importăm prin degustări sau evenimente private și suntem oricând deschiși să povestim despre sau în jurul unei sticle de vin.

Pentru orice întrebări, comentarii sau solicitări, suntem la un click distanță la adresa: office@thewinederers.com.

Tip magazin

  • Online Shop only

Evenimente cu Vin

  • Degustări de vin

Livrare

  • in Romania

Tipuri de vin

  • Vin alb
  • Vin rose
  • Vin roșu
  • Vin de desert
  • Vin spumant

Photo Gallery

Vinuri din portofoliul TheWinederers

Alte sugestii

Original Liquor Store

Wine shop

Parmashop

Wine shop

Weinfest Medias

Organizator evenimente

DrinkStory Timișoara

Wine shop

DrinkStory Brașov

Wine shop