Salonul Vinurilor Millesime

Salonul Vinurilor Millesime

Organizator evenimente


Address

Cetatea Oradea, Oradea 410100, Romania

Despre

Asociația pentru cultura și civilizația vinului Millésime a fost înființată în Oradea, în anul 2010, de către dl. prof. Popa Dorin, care deține calitatea de președinte al Asociației. Menirea Asociației este educarea consumatorilor, promovarea culturii și civilizației vinului și bineînțeles promovarea unui consum responsabil. Membrii Asociației se întâlnesc de cel puțin două ori pe lună pentru a degusta cele mai noi vinuri și pentru a afla poveștile ce stau în spatele creațiilor enologice.

Pentru că dorim ca mesajul nostru și vinurile producătorilor români să fie cunoscute cât mai multor consumatori, Asociația Millésime a hotărât organizarea Salonului Vinurilor Millésime. Un scop permanent al Asociației, și de acum și al Salonului Vinurilor Millésime, va fi acela de a crea condițiile necesare pentru a ne bucura împreună de vinuri de calitate și de diversitatea acestora. Misiunea pe care ne-o asumăm pentru vinul românesc, este aceea de a susține ți promova producătorii și vinurile de calitate, cu scopul de a avea un consumator informat și educat care să recunoască, să prețuiască și să plătească, calitatea vinurilor românești.

Salonul Vinurilor Millésime este primul eveniment major de acest gen organizat în Oradea și se dorește a fi punctul de întâlnire al iubitorilor de vin din nord-vestul țării și nu numai.

Evenimente cu Vin

  • Târguri de vin

Photo Gallery

Alte sugestii

World Of Wines by Vinimondo (București)

Organizator evenimente

Weinfest Medias

Organizator evenimente

Weinland Sibiu

Organizator evenimente

Winekooltour

Organizator evenimente / Wine shop

Club Wine Factory

Organizator evenimente