Paharele Pointer - potrivite la plajă și la munte

Paharele Pointer - potrivite la plajă și la munte


August este luna cu cele mai multe călătorii pentru noi toți, motiv pentru care vin astăzi cu prezentarea unui pahar ce nu trebuie să lipsească din călătoriile unui iubitor de vin.

Am descoperit paharele Pointer acum câțiva ani la un târg de vinuri. Le-am încercat apoi la invitația unei prietene, la o discuție despre vin în parc și a fost ca o revelație.

Dacă te întrebi ce ar putea fi atât de special la un pahar cu vin, iată: piciorul paharului este de metal, nu are talpa, și poate fi pus cu ușurință în pământ sau în nisip. Paharul nu se varsă și, dacă îl înfigi bine în pământ/nisip rămâne acolo în siguranță. Lucru care îl face indispensabil când ne gândim la ieșirile în natură, la munte sau la mare.

Paharele sunt totodată foarte frumoase și elegante și sunt disponibile în mai multe variante:
  • pahar clasic (cel din imaginile alăturate)
  • pahar de cristal pentru vin alb
  • pahar de cristal pentru vin roșu
  • pahar de cristal pentru spumant
 
În cazul în care vrei să iei paharul cu tine în vacanță și mergi cu avionul trebuie să știi că există și varianta de pahar cu picior de plastic. Însă trebuie să întrebi despre varianta asta înainte să achiziționezi paharul.

Pointer Wine Glass a fost creat de Ramona Enache și se comercializează în seturi de câte două. Găsești paharele Pointer pe siteul ToThePointer.com, precum și pe pagina de Facebook Pointer și în magazinul online Wineful.

O vara cu vinuri savuroase îți doresc! 

Carmina Nițescu
Winesday.ro & Winesday App

Alte sugestii

Hai la Corcova Fest 25-28 iulie 2024 - ediția X
Conacul Grigorescu te așteaptă la un prânz Farm to Table în fiecare weekend
Vinurile din Serbia au ajuns în România
Vinuri din Georgia – crama Batono
Turismul oenologic din Romania va fi promovat la Bike Brussels 22-24 martie 2024