Ivan Pescar - Fish Bar

Ivan Pescar - Fish Bar


Program

Deschis
Vezi programul

Address

Strada Gării 28, Tulcea 820244, Romania

Despre

Ivan Pescar este un proiect născut din prietenie și pasiunea comună pentru gusturile și miresmele Deltei. Ivan Patzaichin, echipa lui care dezvoltă programe de gastronomie locală și de promovare a patrimoniului imaterial al Deltei, Dan Buhai, un producător local cu un business de succes în prelucrarea peștelui cu rețete tradiționale, împreună cu Sorin Zaharia și arhitectul Bogdan Mihalca au imaginat un Fish Bar cool și trendy, în care tradiția e reinventată pentru secolul XXI (cu o romgleză în limite rezonabile).

Ivan Pescar oferă o experiență sinceră, bazată pe calitatea și prospețimea peștelui. Bucatele noastre sunt gătite respectând rețetele locului și perioadele de prohibiție, din pește proaspăt, local și de sezon, din capturi responsabile, pentru că noi vrem să fim aici, pe faleza de Tulcea, mult timp de-aici înainte, și ne protejăm viitoarele surse de pește.

Așezat pe Faleza Dunării, Fish Barul Ivan Pescar, împreună cu Centrul de promovare a Pescaturismului și magazinul de suveniruri locale, alcătuiesc un hub de promovare a Deltei și a culturii locului. Tradiția nu înseamnă întoarcere în trecut, ci este vie și în pas cu mersul vremurilor, așa că locul pe care noi îl propunem este cool și trendy. Vrem să-i facem pe toți care ne trec pragul să înțeleagă ce este ecoturismul, să se familiarizeze cu pescaturismul, dar mai ales să plece de la noi vorbind despre slow-tourism – varianta românească a turismului de bun simț; să vină la noi pentru fast-fish (dacă sunteți de acord să interpretăm pârjoalele lipovenești ca hamburger-ul local), dar să se bucure mai ales de slow-fish. Iar dacă suvenirul cu care pleacă din fish-bar-magazinul de pe Faleză are un ușor iz de pește, înseamnă că proiectul nostru e de succes.

Tip de masa

  • comanda a la carte

Tipuri de vin

  • Vin alb
  • Vin rose
  • Vin roșu

Alte sugestii

Pleiada Boutique Hotel 5*

Cazare / Restaurante

Crama de Piatră

Cazare / Crame / Restaurante

Restaurant Pasaj Sibiu

Restaurante

La Mama - Ateneu

Restaurante

Kulinarium

Restaurante