Evadare în Dealu Mare (ediția III). Hai în vizită la crame pe 22 și 23 octombrie 2022!

Evadare în Dealu Mare (ediția III). Hai în vizită la crame pe 22 și 23 octombrie 2022!


Pe 22 și 23 octombrie 2022 te invit la Evadare în Dealu Mare! Pentru că urmărești Winesday App am și un cod ce îți aduce 10% reducere la toate traseele Evadării. 

Codul este WinesdayEDM, linkul de pe care poți achiziționa biletele este acesta, iar pentru a afla cum poți folosi codul de reducere si ce optiuni de vizitare ai, citește mai departe.

Pentru al treilea an la rând, Asociația Dealu Mare organizează cea mai complexă acțiune comună de vizită cu degustare la crame, iar anul acesta vine cu noutăți: 15 crame din regiunea viticolă Dealu Mare te aștepta să le vizitezi în weekendul 22 - 23 octombrie. Organizatorii au pus la punct toate detaliile, iar anul acesta cele 15 crame sunt împărțite pe 5 trasee turistice, fiecare incluzând vizită și degustare de vin la câte 3 crame.

În plus, spre deosebire de anii trecuți când Evadarea în Dealu Mare a avut loc vara, anul acesta are loc după încheierea perioadei culesului în regiunea Dealu Mare, motiv pentru care de această dată vei putea observa ce se întâmplă în cramă atunci când culesul s-a încheiat iar cramele au tancurile pline cu must din recolta nouă.

Traseele stabilite sunt următoarele:
 • 🍷  Traseul 1 (portocaliu) – Dagon Wines, Domeniul Artistiței, Davino
 • 🍷  Traseul 2 (galben)– Domeniile Urlați (new entry), Gramofon Wine, Serve
 • 🍷  Traseul 3 (mov) – Lacerta, Domeniile Franco Romane (new entry),  Apogeum
 • 🍷  Traseul 4 (albastru) – Licorna Winehouse, Velvet Winery (new entry), Viile Metamorfosis
 • 🍷  Traseul 5 (roșu) – Aurelia Vișinescu, Budureasca, Stațiunea de Cercetare Pietroasa (new entry)
Fiecare traseu include câte 3 crame, iar timpul petrecut la fiecare cramă în parte este astfel gândit pentru ca participanții să se bucure de experiență, de relaxare și de vin și să nu se grăbească deloc. Salut inițiativa aceasta, mai ales că sunt o persoană căreia îi place să savureze atât excursiile cât și vinul și parcă sună mai bine un program mai relaxat cât să savurezi vinurile pe îndelete.

Toate cele 5 trasee sunt disponibile în ambele zile ale evenimentului, 22 și 23 octombrie, iar un traseu se întinde pe o zi întreagă. Asta înseamnă că în fiecare din cele 2 zile ale evenimentului vei putea alege numai câte un singur traseu pe zi.

Toate cele 5 trasee din ambele zile ale evenimentului sunt disponibile:
 • în varianta cu transport cu autocarul (aici este valabilă reducerea de 10%)
 • în varianta fără transport
Participare eveniment

Alege 1 traseu sâmbătă și/sau 1 traseu duminică și înscrie-te la Evadarea în Dealu Mare până pe 19 octombrie aici, folosind codul de reducere! Dacă vrei să prinzi loc, recomand să te înscrii din timp, mai ales ca o buna parte din locuri s-au epuizat deja!

Winesday App susține Asociația Dealu Mare și acest eveniment și am primit de la organizator cod de reducere mai sus amintit care este valabil pentru câte 5 bilete pe fiecare din cele 5 trasee, în ambele zile de eveniment.

Practic, orice traseu ai alege (cu transport cu autocarul inclus) în oricare din cele 2 zile de eveniment, vei beneficia de reducerea de 10% (în limita a 5 bilete) dacă vei introduce în platforma iabilet codul de voucher WinesdayEDM.

Atenție! Reducerea este valabilă numai la varianta cu transport cu autocarul inclus, iar diferența este:
 • tarif standard: 300 lei/persoană/traseu
 • tarif cu 10% reducere pentru utilizatorii Winesday App: 270 lei/persoană/traseu
Cum te înscrii?

 • Intră pe iabilet. ro (linkul acesta) și cumpără biletul de acolo, adăugând codul de voucher de reducere următor: WinesdayEDM  
 • e important să scrii codul cu aceste litere (respectând literele majuscule acolo unde sunt menționate). Pagina va face refresh iar biletele cu reducere vor fi afisate in prima parte a paginii (atentie, o parte din locuri au fost deja epuizate)
 • Codul de voucher de reducere este valabil numai la traseele cu transport cu autocarul, în limita locurilor disponibile. 
 • în cazul în care ai ales să te înscrii în ambele zile (cate 1 traseu/zi) va trebui să achiziționezi 2 bilete diferite de pe iabilet. ro, la ambele menționând codul de mai sus 
 • în cazul în care nu mai găsești loc cu tarif redus în ziua și la traseul dorit dăa-mi un email pe adresa carmina@winesday.ro pentru că e posibil să pot face o suplimentare de locuri însă trebuie să discut punctual cu organizatorul pentru a afla dacă mai sunt locuri disponibile
 • Înscrierile sunt deschise până pe 19 octombrie 2022, în limita locurilor disponibile.
Te aștept în Dealu Mare pentru cel mai frumos weekend de toamnă!

Carmina Nițescu
Winesday.ro & Winesday App

Alte sugestii

Hai la Corcova Fest 25-28 iulie 2024 - ediția X
Conacul Grigorescu te așteaptă la un prânz Farm to Table în fiecare weekend
Vinurile din Serbia au ajuns în România
Vinuri din Georgia – crama Batono
Turismul oenologic din Romania va fi promovat la Bike Brussels 22-24 martie 2024