Degustare meniu de iarnă Sardin + vinuri Davino

Degustare meniu de iarnă Sardin + vinuri Davino


La final de noiembrie 2019 am avut plăcerea de a încerca meniul de iarnă lansat de restaurantul Sardin cu ocazia evenimentului Degustă Sardin | Meniu de Iarnă + vin din partea casei Davino.

Nu numai că mi-au plăcut mult toate preparate, însă mi-a fost greu să îmi aleg preferatele: 
  • terină de foie gras cu pastă de trufe 
  • pastele cu trufe 
  • fălcuța de vită gătită la temperatură joasă cu sos de vin roșu. 
Cina a fost asortată superb cu vinurile Davino dintre care Domaine Ceptura Rouge 2015 mi-a rămas în suflet.

Carmina Nițescu
Winesday.ro & Winesday App
Urmărește Winesday App și lasă o recenzie:
Urmărește-ne și pe Instagram

Alte sugestii

Răsfăț și Desfăț – evenimentele lunii septembrie în Resort Casa Timiș
O nouă ediție a cursului de somelier – interviu Sergiu Nedelea
Paharele Pointer - potrivite la plajă și la munte
Expo Moldavia Wine (Bacău)
De Paște, ce spui de o Fetească asortată cu...sarmale?