Degustare meniu de iarnă Sardin + vinuri Davino


La final de noiembrie 2019 am avut plăcerea de a încerca meniul de iarnă lansat de restaurantul Sardin cu ocazia evenimentului Degustă Sardin | Meniu de Iarnă + vin din partea casei Davino.

Nu numai că mi-au plăcut mult toate preparate, însă mi-a fost greu să îmi aleg preferatele: 
  • terină de foie gras cu pastă de trufe 
  • pastele cu trufe 
  • fălcuța de vită gătită la temperatură joasă cu sos de vin roșu. 
Cina a fost asortată superb cu vinurile Davino dintre care Domaine Ceptura Rouge 2015 mi-a rămas în suflet.
Urmărește Winesday App și lasă o recenzie:
Urmărește-ne și pe Instagram

Alte sugestii

Ziua Națională a Gastronomiei și Vinului Românesc. 2 octombrie 2022
Grenache Day - degustare comparativă a soiului Garnacha/Grenache
Casa Timiș te invită la evenimentele toamnei dedicate iubitorilor de vin
Descoperiri noi – Crama Țelna
Ce vin savurăm la masa de Paște?