Degustare meniu de iarnă Sardin + vinuri Davino


La final de noiembrie 2019 am avut plăcerea de a încerca meniul de iarnă lansat de restaurantul Sardin cu ocazia evenimentului Degustă Sardin | Meniu de Iarnă + vin din partea casei Davino.

Nu numai că mi-au plăcut mult toate preparate, însă mi-a fost greu să îmi aleg preferatele: 
  • terină de foie gras cu pastă de trufe 
  • pastele cu trufe 
  • fălcuța de vită gătită la temperatură joasă cu sos de vin roșu. 
Cina a fost asortată superb cu vinurile Davino dintre care Domaine Ceptura Rouge 2015 mi-a rămas în suflet.

Carmina Nițescu
Winesday.ro & Winesday App
Urmărește Winesday App și lasă o recenzie:
Urmărește-ne și pe Instagram

Alte sugestii

Cu bicicleta la crame. Interviu Bike in Time
Crăciun Fericit cu vinuri savuroase!
Dăruiește un curs de vin – idee de cadou pentru iubitorii de vin
Oferă cadou vinuri românești prietenilor din străinătate
Premiile de Excelență Vinul.ro 2022 (editia XIV)