De Crăciun alege cutiile cadou de la Dor De Vin!

De Crăciun alege cutiile cadou de la Dor De Vin!


Dor de Vin este unul din magazinele online cu vinuri alese special de somelierul Andrei Popa pentru a se potrivi gusturilor tale.

Găsești "Dor de Vin" în aplicația mobilă Winesday App la secțiunea "Wine Shop" dar și pe prima pagină la secțiunea "Abonamente pentru iubitorii de vin". Magazinul are disponibile mai multe abonamente la vin, precum abonamentul Start, abonamentul Standard, abonamentul Premium și abonamentul Vinuri Internaționale, iar, pe lângă acestea, au și cutii cadou fie doar cu vin, fie cutii speciale pentru cadouri de Crăciun cu vin și cozonac, sau de ce nu, o cutie cadou chiar cu un abonament la vin.

Am stat de vorbă cu Andrei Popa pentru a afla ce a pregătit în cutiile cadou de Crăciun iar acesta mi-a spus următoarele:

"La Dor de Vin, atât cutiile de vin cadou cât și cele din ediția de Crăciun au o selecție de vinuri personalizată 100%. Poți alege o valoare stabilită, un număr de sticle între 1 și 4, sau poți sa ne spui sa îți găsim vinuri rare, dintr-un anumit an sau o selecție de lux.

Pentru ediția de Crăciun, vinurile sunt acompaniate de un cozonac artizanal, decorațiune de Crăciun și card cu mesaj personalizat, pentru a aduce spiritul sărbătorilor.

Ca în orice cutie Dor de Vin, fie că vorbim de abonament, fie de cutiile cadou, toate vinurile sunt însoțite de fișe cu note de degustare și povestea cramelor care le-au plămădit.

Dacă un vin sau o cutie de vinuri pare a fi un cadou ”prea mic”, la Dor de Vin poți alege să oferi cadou un abonament lunar la vinuri. Acest cadou inedit va dărui lună de lună, din nou și din nou.

Vinul este un cadou clasic, atemporal și nu va ieși din modă niciodată. În plus, toată lumea apreciază un vin bun. Alegerea unui vin este foarte personală, așa că, persoana căreia îi vei face cadou vinul, sigur se va simți specială."


Cutiile cadou din care poți alege sunt:
  • Cutie Cadou de Crăciun cu 1 vin și cozonac artizanal
  • Cutie Cadou de Crăciun cu 2 vinuri și cozonac artizanal
  • Cutie Cadou de Crăciun cu 3 vinuri și cozonac artizanal
  • Cutie Cadou 1 sticla de vin
  • Cutie Cadou 2 sticle de vin
  • Cutie Cadou 3 sticle de vin
  • Cutie Cadou 4 sticle de vin
  • Abonament Cadou (poți alege între abonamentul Start, abonamentul Standard,  abonamentul Premium, Abonament degustare soiuri albe sau soiuri roșii)
Alege cutiile cadou Dor de Vin pentru a oferi în dar de sărbători ceva cu adevărat special și unic!

Pentru că ești utilizator al aplicației mobile Winesday App ai și o reducere cadou: Adaugă la comanda ta codul de reducere WDC10 pentru 10% discount la Cutiile Cadou de Crăciun. Atenție, codul este valabil numai pentru comenzile realizate până pe 20 Decembrie 2023.

Carmina Nițescu
Winesday.ro & Winesday App

Alte sugestii

Conacul Grigorescu te așteaptă la un prânz Farm to Table în fiecare weekend
Vinurile din Serbia au ajuns în România
Vinuri din Georgia – crama Batono
Turismul oenologic din Romania va fi promovat la Bike Brussels 22-24 martie 2024
Velo Popas - prima certificare cicloturistică din România