Crăciun Fericit și un An Nou plin de savoare!

Crăciun Fericit și un An Nou plin de savoare!


Crăciunul bate la ușă și anunță cea mai frumoasă perioadă din an pentru noi toți!

Astăzi venim cu urări de sănătate, bucurii și vinuri bune pentru acest final de an și întreg anul 2024! Să ai parte de momente calde alături de cei dragi, de vacanță tihnită și să începi noul an cu multă energie!

Totodată vrem să îți mulțumim că ai fost alături de noi și în acest an. Pentru că ai descărcat aplicația Winesday App, pentru că ai căutat locuri cu vin pe harta din aplicație precum și în secțiunile dedicate cramelor, unităților de cazare, restaurantelor, wine barurilor, wine shop-urilor, a organizatorilor de cursuri și a organizatorilor de evenimente, pentru că ai participat la unele evenimente propuse în aplicație și pentru că ai citit articolele pe care le publicăm în aplicație în fiecare zi de luni (Wine News - Evenimentele cu vin ale săptămânii) și joi.

Aplicația Winesday App nu ar fi ajuns aici fără tine și nu ar avea atât de multe planuri de viitor.

După aproape 2 ani de la lansare (1 martie 2022) până în prezent am dezvoltat mult secțiunea "Evenimente cu vin" iar în acest moment găsești în aplicație 12 categorii de evenimente:
🍷 Cursuri despre vin
🍷 Cursuri despre vin (online)
🍷 Degustări de vin
🍷 Degustări de vin (online)
🍷 Degustări de vin și brânzeturi
🍷 Degustare bere, rom, whisky + altele
🍷 Experiență gastronomică
🍷 Festival Vin & Gastronomie
🍷 Wine Trips
🍷 Wine & Sports
🍷 Wine, Art & Music
🍷 Winesday Specials

Până în prezent au fost încărcate în aplicație peste 1300 de evenimente cu vin din toate categoriile de mai sus
și sperăm că ți-au fost de folos. Categoriile de evenimente le-am dezvoltat în funcție de interesul utilizatorilor iar în ultimul an a apărut și categoria "Degustare bere, rom, whisky + altele" ca urmare a faptului că iubitorii de vin sunt curioși să participe și la alte tipuri de degustări.

Și anul viitor vom continua dezvoltarea secțiunii Evenimente, precum și a secțiunii "Oferte speciale" care anul acesta a prins contur și a inclus oferte speciale de mai lungă sau scurtă durată de la companiile prezente în aplicație. Vom continua cu adăugarea de noi crame, unități de cazare ale cramelor sau aflate în apropierea cramelor, restaurante cu liste generoase de vin, wine shop-uri, wine bar-uri, organizatori de cursuri cu vin (educația este atât de importantă!) și organizatori de evenimente pe întreg teritoriul României. Așa că dacă ai în minte vreo cramă, unitate de cazare dintr-o zonă viticolă, restaurant, wine bar, wine shop, organizator de cursuri cu vin sau organizator de evenimente cu vin pe care ți-ar plăcea să îl regăsești în aplicație și să fii la curent cu noutățile lansate de acesta, dă-ne de veste pe email contact@winesdayapp.ro să aflăm și noi de aceste locuri faine ce produc/promovează vinul.

În ceea ce privește articolele publicate în aplicație anul acesta s-a diferențiat prin adăugarea de noi categorii care ne bucurăm ca au fost citite, deci bine primite:
  • Cartea lunii: la fiecare data de 1 a unei luni am publicat câte o recomandare de carte despre vin, iar acest lucru se va întâmplă și în 2024
  • Povesti despre crame
  • Concursuri de vinuri
  • Târguri internaționale de vin: aplicația a început să fie descărcată din ce în ce mai des și de cei care lucrează în industria vinului, așa că am creat această secțiune gândindu-ne la ei
Acestea fiind spuse, îți doresc să ai parte de Crăciun Liniștit alături de cei dragi și de un An Nou așa cum îți dorești! Iar pe masă să ai vinuri pe gustul tău și neapărat un spumant, o cava sau o șampanie de Revelion!

La mulți ani!

Carmina Nițescu
Winesday & Winesday App

Alte sugestii

Conacul Grigorescu te așteaptă la un prânz Farm to Table în fiecare weekend
Vinurile din Serbia au ajuns în România
Vinuri din Georgia – crama Batono
Turismul oenologic din Romania va fi promovat la Bike Brussels 22-24 martie 2024
Velo Popas - prima certificare cicloturistică din România