Vinuri din Africa de Sud(București)

Vinuri din Africa de Sud(București)


Bilete:

300 RON

Gazdă:


Bulevardul Mărășești 2, București, Romania

Organizator:

Data și ora:

Despre

Cunoscută pentru numeroase vinuri „de lume nouă” și mai ales pentru soiul Chenin Blanc și cupajele roșii, Africa de Sud este una din țările care oferă lumii întregi vinuri remarcabile. După interesul crescut avut la degustarea cu vinuri din Africa de Sud anul trecut, am promis să revin cu o nouă ediție. Am pus lucrurile la punct ai am ales vinuri noi (ce nu au fost incluse un degustarea din 2023), dar și 2 recolte noi în cazul unor vinuri din lista de atunci.

Astfel, pe 10 aprilie 2024 la ora 18:30 îți dau întâlnire la Grapes The Wine Bar pentru a încerca 5 vinuri din Africa de Sud: 1 spumant, 1 vin alb și 3 vinuri roșii.

Ziua Națională a Africii de Sud este pe 27 aprilie, așa că te invit să o sărbătorim în avans cu vinuri savuroase pe care le găsești în România.

Data: 10 aprilie 2024
Ora: 18:30 – 21:30
Locație: Grapes – The Wine Bar, Bulevardul Mărășești 2B , București (în apropiere de metrou Piața Unirii și Parcul Carol).

Program:
18:30 – 19:00 sosirea participanților
19:00 – 21:00 degustarea a 5 vinuri din Africa de Sud însoțite de platouri reci
21:00 – 21:30 networking

Tarif: 300* lei/persoana
* cei care au participat la cel puțin 4 degustări Winesday Specials au un tarif special la fiecare degustare începând cu cea de-a cincea – de data aceasta primesc o reducere de 5% aplicabilă la tariful de mai sus.

Tariful include:
  • acces la degustarea a 5 vinuri
  • platou de aperitive
  • apă plată
Important: Accesul la eveniment va fi posibil celor care au achiziționat biletele și au primit confirmare scrisă pe email.

Inscrierile se pot face aici: https://bit.ly/DegustareAfricadeSud

Important:
  • Numărul maxim de participanți este limitat la 20 persoane.
  • Numărul minim de participanți pentru a se putea realiza degustarea este 10 persoane.
  • Rezervarea locurilor confirmate și achitate nu poate fi anulată cu mai puțin de 7 de zile calendaristice înainte de data evenimentului. Astfel, sumele achitate nu vor fi returnate în cazul în care retragerea se face cu mai puțin de 7 de zile calendaristice înainte de eveniment (în acest caz penalizarea este de 100% din suma achitată).
  • Ne rezervăm dreptul de a face orice modificări necesare pentru a asigura siguranța tuturor participanților precum și desfășurarea degustării de vin în cele mai bune condiții.
Evenimentul se adresează exclusiv persoanelor peste 18 ani.