Vin, la școală! Ep.1 - Vinuri spumante (Brăila)
Cursuri despre vin
Bilete:
350 RON
Gazdă:
Organizator:
Dates And Hours:
Joi, 30 Ianuarie 2025
18:15 - 21:00
18:15 - 21:00
Despre
Sub bagheta ispititoare a somelierului nostru, Iulian Grigorescu a.k.a. Winefisto, punem in scena un concept menit sã aducã mai multã informatie pasionatilor de vinuri, oferindu-le o experienta menita sa le dezvaluie tipicitatea, diferentele si asemanarile dintre tipurile de spumante sau soiurile de vinuri. Facem înconjurul lumii rotind paharul si bucurându-ne de o companie placutã, povesti unice si gustãri savuroase.
Vin(bautura), la scoala sau vin(actiunea), la scoala? Aceasta este intrebarea; iar voi, raspundeti dupa cum simtiti... Dar cel mai important este sa raspundeti cu "prezent"!
In aceasta degustare vom descoperi spumante diferite, din zone si tari diferite, dar si vinificate in mod diferit. Cava, prosecco, champagne? Care ne place mai mult si care este diferenta dintre ele? Vom afla raspunsul la toate intrebarile si vom invata sa facem o sabrare corecta si in conditii de siguranta!
Degustam:
1. Cricova, Crisecco alb, Brut, M.C. 12% vol. alc.
2. Gîrboiu, Cuarz alb, Extra-dry, M.C. 12%
3. La Sapata, Petiant, Feteasca Regala, Brut, M.A. 12,5%
4. Villa Sandi, Nero, Extra-brut, M.C 11%
5. Geisweiller, Burgundia, Blanc de Blanc, Brut, M.C. 11%
6. Amalia, Grecia, Brut, M.T. 12%
7. Rhein Azuga, Brut, M.T. 13%
8. Freixenet, Cordon Nero, Brut, M.T. 11,5%
9. Contadi Castaldi, Franciacorta, Brut, M.T. 12,5%
10. Bortolin Angelo, Cartizze, V.S. - D.O.C.G., Dry, M.C. 11,5%
11. Bestheim, Cremant d'Alsace, Brut, M.T. 12,5%
12. Billecart Salmon Reserve, Champagne, Brut, M.T. 12%
TAXA de participare: 350lei/pers.
Include:
- spumantele din degustare;
- platourile de gustari;
- apa plata 1st./pers
- spumantele pentru sabrare;
- materialul explicativ in format .pdf
- prezentarea, povestile si compania noastra agreabila.
Rezervari si detalii EXCLUSIV telefonic, la numarul 0722125521
Vin(bautura), la scoala sau vin(actiunea), la scoala? Aceasta este intrebarea; iar voi, raspundeti dupa cum simtiti... Dar cel mai important este sa raspundeti cu "prezent"!
In aceasta degustare vom descoperi spumante diferite, din zone si tari diferite, dar si vinificate in mod diferit. Cava, prosecco, champagne? Care ne place mai mult si care este diferenta dintre ele? Vom afla raspunsul la toate intrebarile si vom invata sa facem o sabrare corecta si in conditii de siguranta!
Degustam:
1. Cricova, Crisecco alb, Brut, M.C. 12% vol. alc.
2. Gîrboiu, Cuarz alb, Extra-dry, M.C. 12%
3. La Sapata, Petiant, Feteasca Regala, Brut, M.A. 12,5%
4. Villa Sandi, Nero, Extra-brut, M.C 11%
5. Geisweiller, Burgundia, Blanc de Blanc, Brut, M.C. 11%
6. Amalia, Grecia, Brut, M.T. 12%
7. Rhein Azuga, Brut, M.T. 13%
8. Freixenet, Cordon Nero, Brut, M.T. 11,5%
9. Contadi Castaldi, Franciacorta, Brut, M.T. 12,5%
10. Bortolin Angelo, Cartizze, V.S. - D.O.C.G., Dry, M.C. 11,5%
11. Bestheim, Cremant d'Alsace, Brut, M.T. 12,5%
12. Billecart Salmon Reserve, Champagne, Brut, M.T. 12%
TAXA de participare: 350lei/pers.
Include:
- spumantele din degustare;
- platourile de gustari;
- apa plata 1st./pers
- spumantele pentru sabrare;
- materialul explicativ in format .pdf
- prezentarea, povestile si compania noastra agreabila.
Rezervari si detalii EXCLUSIV telefonic, la numarul 0722125521
Alte sugestii
23 Ian
Inițiere in degustarea vinului (Iași)
Cursuri despre vin
Începe la 17:45
|
Strada Grigore Ureche 14, Iași 700044, Romania