Vecinii, sarmalele si ardelenii. Degustare de sarmale cu Cosmin Dragomir si vinuri Villa Vinea (București)
Experiență gastronomică
Bilete:
170 RON
Gazdă:
Organizator:
Dates And Hours:
Despre
E vremea sarmalelor! Hai să găsim împreună cel mai potrivit vin pentru sarmale și să încercăm cele mai surprinzătoare și gustoase rețete culese de prin toată țara și de la vecini.
Cu la fel de multă pasiune pentru sarmale și vinuri bune, anunțăm următorul eveniment dedicat acestui fel culinar deosebit în compania lui Cosmin Dragomir, the Sarma King.
Ca de obicei, ‘ardelenii’ de la Villa Vinea ne vor încânta cu o selecție de vinuri potrivite pentru diferitele tipuri de sarmale pe care le vom degusta: Kerner ‘The Sarmale Whisperer’, Gewurtztraminer, Fetească Regală & Pinot Noir.
De data aceasta, vom încerca 6 tipuri de sarmale întâlnite la noi sau la vecinii noștri:
- Sarmale turcești (ca aperitive)
- Sarmale în varză cu gutui cu smântână proaspătă
- Sarmale cu ardei copți fierte în vin roșu
- Sarmale dulci cu lășcuțe (răzălăi) prăjite în untură
- Sarmalele leneșului (sub formă de chiftele)
- Sarmale georgiene murate (surpriză de la Lucian Dragomir)
MC (sau MS, Maestru al Sarmalelor) Cosmin Dragomir ne va ghida călătorie culinară și împreună vom aprofunda atât istoria sarmalelor, cât și aspectele socio-antropologice al acestui fel culinar răspândit și apreciat în atât de multe regiuni geografice ale lumii.
Vă așteptăm cu drag la ‘Vecinii, sarmalele și ardelenii’!
Bilet: 170 lei
Rezervări: 0730 758 527
Cu la fel de multă pasiune pentru sarmale și vinuri bune, anunțăm următorul eveniment dedicat acestui fel culinar deosebit în compania lui Cosmin Dragomir, the Sarma King.
Ca de obicei, ‘ardelenii’ de la Villa Vinea ne vor încânta cu o selecție de vinuri potrivite pentru diferitele tipuri de sarmale pe care le vom degusta: Kerner ‘The Sarmale Whisperer’, Gewurtztraminer, Fetească Regală & Pinot Noir.
De data aceasta, vom încerca 6 tipuri de sarmale întâlnite la noi sau la vecinii noștri:
- Sarmale turcești (ca aperitive)
- Sarmale în varză cu gutui cu smântână proaspătă
- Sarmale cu ardei copți fierte în vin roșu
- Sarmale dulci cu lășcuțe (răzălăi) prăjite în untură
- Sarmalele leneșului (sub formă de chiftele)
- Sarmale georgiene murate (surpriză de la Lucian Dragomir)
MC (sau MS, Maestru al Sarmalelor) Cosmin Dragomir ne va ghida călătorie culinară și împreună vom aprofunda atât istoria sarmalelor, cât și aspectele socio-antropologice al acestui fel culinar răspândit și apreciat în atât de multe regiuni geografice ale lumii.
Vă așteptăm cu drag la ‘Vecinii, sarmalele și ardelenii’!
Bilet: 170 lei
Rezervări: 0730 758 527